Jennifer Lawrence şi Chris Pratt îşi vor ţine companie în SF-ul Passengers

de Cristina Grigore în 17 Iun 2015
Este un proiect în care Sony Pictures va investi 120 de milioane de dolari şi care va fi regizat de Morten Tyldum (The Imitation Game)

Două dintre cele mai în vogă staruri ale momentului, acotorii Chris Pratt şi Jennifer Lawrence, vor juca împreună în Passengers, anunţă TheHollywoodReporter. Site-ul notează că proiectul a primit în sfârşit aprobarea celor de la Sony după succesul uriaş la box office al lui Jurassic World, în care Pratt este protagonist. Aflată de mult în centrul blockbusterelor şi cu un Oscar în palmares, Lawrence are însă un tarif mult mai consistent, mai scriu cei de la THR. Actriţa a ajuns să câştige 20 de milioane de dolari pe un film, plus 30 de procente din profitul obţinut de film după lansare. Pratt, în schimb, deşi pe o pantă ascendentă a popularităţii la Hollywood, a ajuns abia la 12 milioane de dolari.

Proiectul în care cei doi actori au fost distribuiţi este de multă vreme în atenţia realizatorilor şi actorilor din Cetatea Filmului, primul interesat să îl aducă pe marile ecrane fiind Jon Spaihts (Prometheus). Keanu Reeeves a dezvoltat şi el pentru o vreme proiectul, iar Reese Witherspoon şi Rachel McAdams au fost printre cele dorite în rolul central feminin. Filmul va spune povestea unui bărbat (care va fi acum jucat de Pratt) , care se află printre pasagerii unei nave-colonie aflată într-o foarte lungă călătorie interstelară. Trezit din somnul criogenic de o defecţiune a sistemului navei, acesta se hotărăşte până la urmă să mai trezească un pasager (interpretat de Lawrence), pentru a nu petrece decadele viitoare singur.

Filmul a primit un buget de 120 de milioane şi va fi regizat de Morten Tyldum (The Imitation Game).

Exploreaza subiecte similare:

Chris Pratt, Jennifer Lawrence, actor, Passengers

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 17 iunie 2015 11:09
Mda, nu stim exact care au fost intelegerile finale.... probabil oamenii au vazut ce succes nebun a avut Jurassic World si le-au dat actorilor cati bani cereau, pt ca stiu ca-si scot investitia... inainte mai aveau ceva ezitari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells