Javier Bardem este noul Frankenstein

de Cristina Grigore în 13 Iul 2016
Studiourile Universal includ încă un actor celebru în planul de relansare a monştrilor săi clasici

Într-un peisaj cinematografic dominat de producţiile cu supereroi, studiourile Universal scot de la naftalină pleiada de monştri clasici – figuri ce au marcat istoria filmului şi au rămas în memoria publicului. După ce l-au distribuit pe Tom Cruise în The Mummy (unde apare şi Russell Crowe, în rolul lui Dr. Jekyll), pe Johnny Depp în The Invisible Man şi i-au făcut o ofertă Angelinei Jolie pentru rolul miresei lui Frankenstein şi lui Dwayne Johnson pentru cel din Wolf Man, iată că o altă partitură îşi găseşte interpretul.

Potrivit Variety.com, actorul Javier Bardem a fost ales pentru rolul lui Frankenstein (este vorba însă despre monstru, într-o anumită formă, nu despre creatorul său, Victor). Universal a început deja lucrul la film, personajul creat de scriitoarea Mary Shelley urmând, potrivit unor apropiaţi ai producţiei, să aibă o scurtă apariţie în The Mummy, care se apropie de sfârşitul filmărilor.

Frankenstein a apărut în nu mai puţin de 48 de filme, ultimul dintre acestea fiind cel de anul trecut, Victor Frankenstein, cu James McAvoy în rol central şi Daniel Radcliffe în rolul asistentului său devotat, Igor.

Bardem mai are câteva pelicule programate să apară anul viitor, printre care Pirates of the Caribeean: Dead Men Tell No Tales, drama biografică Escobar şi un film, încă neintitulat, în regia lui Darren Aronofsky.

Exploreaza subiecte similare:

Javier Bardem, actor, Victor Frankenstein, The Mummy

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells