Jason Momoa, elementul surpriză din Batman vs. Superman

de Cristina Grigore în 10 Dec 2013
Ar putea fi antagonistul Doomsday, sau un alt personaj cheie al peliculei...

Interpretul lui Khal Drogo din Game of Thrones este în negocieri pentru un rol în anticipatul Batman vs. Superman, anunță The Hollywood Reporter. Potrivit surselor site-ului, nu a fost anunțată și partitura în care este dorit actorul Jason Momoa, însă „dacă Warner Bros. umple filmul cu membri ai Justice League, Momoa l-ar putea juca foarte bine pe Martian Manhunter”, se menționează.

Cum un alt zvon legat de producție este acela că villain-ul filmului va fi Doomsday, se pare că e o șansă ca Momoa să primească acest rol. În vreme ce Martian Manhunter este un extraterestru cu trăsături umane de pe Marte, forțat să trăiască pe Pământ, unde se deghizează în detectiv și luptă împotriva fărădelegii (dotat, bineînțeles, cu o mulțime de puteri supranaturale), Doomsday este o creație din vremurile străvechi ale Kryptonului, o mașină de ucis făcută să reziste unor vremuri dure, crâncene. Ajuns pe Pământ, este confruntat de echipa Justice League, însă puterea lui se dovedește mult prea mare, astfel că ajunge chiar să îl treacă în neființă pe Superman în benzile desenate din 1992, „evenimentul” fiind la acea vreme intens prezent în media.

Un lucru este cert: datorită fizicului său impresionant, Momoa ar putea foarte bine să interpreteze oricare dintre aceste două personaje. În afară de Game of Thrones, actorul a mai apărut în remake-ul Conan the Barbarian și câteva filme independente, din care menționăm Wolves, scris și regizat de David Hayter.

Batman vs. Superman, în regia lui Zack Snyder, îi are în distribuție pe Henry Cavill, Ben Affleck și fotomodelul și actrița israeliană Gal Gadot. Filmul va fi lansat pe 17 iulie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Batman vs. Superman, Jason Momoa, Conan the Barbarian, Zack Snyder, Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 10 decembrie 2013 11:03
prea multe personaje,sper sa nu se transforme intr-un fiasco total
keops pe 10 decembrie 2013 13:57
va fi ca un spiderman 3 :)
DeadSea07 pe 10 decembrie 2013 16:34
Eu va spun de acum fratilor... acest film o sa fie un esec total
Tyson_Kyd pe 10 decembrie 2013 20:57
Interesant .
Han_Solo pe 11 decembrie 2013 10:07
Incet dar sigur, acest film se transforma in Justice League. Astia de la WB nu mai au rabdare si vor varianta lor de "The Avengers" (la incasari).
alex_il_fenomeno pe 22 ianuarie 2014 13:44
Se schimba treaba, din ce se vede. Cu siguranta ca aportul sau va mai ridica standardele viitorului blockbuster.
yukkio pe 3 februarie 2014 11:31
mult prea multe personaje

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells