Jamie Foxx, distribuit de Marvel în rolul supereroului Luke Cage

de Cristina Grigore în 22 Aug 2014
Actorul a putut fi văzut anterior în The Amazing Spider-Man 2, drept antagonistul Electro

După o serie de zvonuri legate de distribuirea lui Jamie Foxx în rolul supereroului Marvel Luke Cage, iată că site-ul Deadline.com relatează că actorul a primit în mod oficial invitația de a se alătura adaptării, în rolul principal.

Foxx, care l-a interpretat pe Electro în The Amazing Spider-Man 2, a dezvăluit că oferta de a-l juca pe Cage, cunoscut și ca Power Man, i-a mai fost adresată: „Cu ceva vreme în urmă, mi s-a mai propus acest rol, însă la acea vreme proiectul nu a putut fi realizat”, a menţionat Foxx pentru IGN.com.

Iată ce a spus actorul despre experienţa sa anterioară într-un film inspirat din benzile desenate: „Mi-am dorit dintotdeauna să interpretez un rol care să aparţină acestei lumi, a benzilor desenate, aşa că pentru mine a fost o călătorie fantastică. A fost un lucru grozav, nemaipomenit de grozav să apar în Spider-Man”.  

Un serial despre aventurile lui Luke Cage a fost anunţat recent de studiourile Marvel şi Netflix.com, parte a unei colaborări pe termen lung din care mai fac parte şi serialele ce îi vor avea în centru pe Daredevil, Jessica Jones şi Iron Fist.

Jamie Foxx va putea fi văzut din 28 noiembrie în Horrible Bosses 2.

Exploreaza subiecte similare:

Jamie Foxx, actor, The Amazing Spider-Man 2

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spiche_6 pe 22 august 2014 10:25
Nu am gasit nici un site care sa confirme aceasta stire! Toate vorbesc de un interviu luat lui Jamie Foxx acum ceva timp, in care el spune ca "back in the day" a fost abordat de Marvel pt Luke Cage (film artistic) dar treburile nu au mers in directia corecta. Evident era vorba de bani si scenariu. Toata lumea il vrea pe Terry Crews - and that's the bottom line cause Stone Cold said so!!!! http://www.cinemagia.ro/actori/terry-crews-32287/poze/547289/
Bayard pe 22 august 2014 13:36
Hm, nu-mi prea vine sa cred ca Marvel ar accepta ca unul din eroii lor (care e posibil la un moment dat chiar sa progreseze in filmele mari de genul Avengers), sa fie villain in alt film cu un erou tot Marvel (chit ca e produs de Sony). Ca sa nu mai spun ca Foxx cel mai probabil o sa apara si in alte filme Spider-man.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells