James Bond va conduce un Aston Martin electric în viitorul film al seriei

de Cristina Grigore în 13 Mar 2019
Regizorul Cary Joji Fukunaga vrea ca popularul agent secret să devină mai ecologist

Regizorul viitorului film Bond, Cary Joji Fukunaga, vrea ca James Bond să urce la volanul unei maşini electrice în noile sale aventuri, scrie dailymail.co.uk. Astfel, interpretul personajului, Daniel Craig, va conduce un Aston Martin Rapide E, noul model al companiei britanice.

Preţul lui Rapide E este estimat de cotidianul britanic la 250.000 de lire sterline. Autonomia celor două motoare electrice ajunge la 200 km, iar viteză maximă atinsă va fi de 250 km/h. Vor fi produse doar 155 de bucăţi din acest model, iar livrarea lor va începe în ultimul trimestru al lui 2019.

Fukunaga, pe care apropiaţii îl descriu drept un adevărat militant ecologist, colaborează îndeaproape cu reprezentanţii companiei pentru a oferi noului model electric o apariţie cât mai favorabilă în viitorul Bond, dând asfel un imbold folosirii modelor de autovehicule nepoluante şi prin intermediul industriei cinematografice (la 50 de ani de la Aston Martin-ul pe benzină condus de Sean Connery în Goldfinger).

Regizorul american a trecut la cârma lui în Shatterhand (titlul de lucru al filmului) după ce Danny Boyle a renunţat la proiect. Propunerea lui Boyle de a-l ucide pe Bond la finalul peliculei - văzută ca un mod de a lăsa cale liberă unui alt actor care să preia rolul - nu a fost pe placul producătorilor.

Unele surse apropiate producţiei susţin că scenariul viiorului Bond, imaginat de Neal Purvis and Robert Wade, este un remake al peliculei din 1969, On Her Majesty Secret Service. Filmările vor începe luna viitoare, iar lansarea va avea loc în 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Cary Joji Fukunaga, Daniel Craig, Danny Boyle, On Her Majesty's Secret Service

Alte știri din cinema

Kit Harington a avut nevoie de terapie după moartea personajului său din Game of Thrones

Atenţia sporită primită din partea presei şi a publicului după finalul abrupt al sezonului 5 l-a afectat pe interpretul lui Jon Snow

Disney a devenit, în mod oficial, proprietarul 21st Century Fox

Fuziunea va ridica pe noi culmi dominanța la box office a Disney

Netflix lansează în premieră trailerul extins pentru documentarul Planeta noastră

Serialul de istorie naturală care cuprinde opt părți va fi lansat pe 5 aprilie în toată lumea

The Order: vrăji, vârcolaci şi angst adolescentin

Noul serial Netflix combină tonul sprinţar cu teme macabre

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells