Jake Gyllenhaal explică de ce a acceptat rolul lui Mysterio din Spider-Man: Far From Home

de Cristina Grigore în 30 Ian 2019
Spider-Man: Far From Home se lansează în cinematografele noastre pe 5 iulie

S-a spus despre Jake Gyllenhaal că i-ar putea lua locul lui Ben Affleck în viitorul film Batman, iar cu ceva timp înainte era cât pe ce să îl înlocuiască pe Tobey Maguire în Spider-Man 2 (când, în urma unor neînţelegeri legate de salariu, realizatorii doreau un alt nume pentru rolul central).

Pentru un actor de talia lui Gyllenhaal, s-ar fi ivit probabil, până la urmă, o partitură ceva mai valoroasă în adaptările cu supereroi, însă actorul a acceptat-o pe cea a lui Mysterio, antagonistul lui Spider-Man ce-şi va face debutul în Spider-Man: Far From Home.

Actorul şi-a explicat alegerea într-un interviu acordat publicaţiei LA Times:  „Este un personaj grozav… Ştiţi, este unul dintre lucrurile acelea de care am tot fost întrebat de-a lungul anilor. «Ţi-ar plăcea să apari într-un astfel de film? Dacă ţi se va face o ofertă, ce vei hotărî?». Iar răspunsul meu a fost mereu acelaşi – mai ales de când merg la Sundance, unde atât de multe poveşti sunt centrate pe personaje. Am spus că îmi doresc un rol de genul acesta, care să se muleze pe abilităţile mele actoriceşti şi pe abordarea mea plină de sinceritate. Un rol pe care să îl iubesc. Iar acesta s-a încadrat perfect. Şi mă bucur că oamenii sunt entuziasmaţi de acest lucru”, a explicat Gyllenhaal.

În benzile desenate, Mysterio este descris ca un maestru al efectelor vizuale, magician şi hipnotizator, bun chimist şi specialist în robotică – toate acestea dublate de excelente abilităţi de luptă corp la corp. Motiv pentru care fanii Spider-Man se aşteaptă ca imaginea de supererou extraordinar a lui Mysterio, din trailer, să fie doar de faţadă. Vom afla însă cum stau lucrurile la debutul lui Spider-Man: Far From Home în cinematografe (pe 5 iulie la noi), în care Spider-Man, plecat în vacanţă în Europa, este forţat să revină în acţiune de către Nick Fury, ratând astfel ocazia de a se relaxa cu prietenii.

Exploreaza subiecte similare:

Jake Gyllenhaal, Spider-Man: Far From Home

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells