Interviu cu Vince Vaughn

26 Nov 2013
Actorul revine pe ecrane în premiera Tată fără Număr/Delivery Man

De vineri putem vedea pe ecrane Delivery Man, remake-ul american la comedia canadiană de mare succes Starbuck. Povestea se învârte în jurul lui David, un bărbat imatur a cărui viaţă este dată peste cap când află că are... sute de copii. Iată mai jos un interviu cu Vince Vaughn, interpretul personajului principal.

Ce te-a determinat să accepţi rolul principal din comedia „Tată fără număr”?
Ideea filmului este o adevărată nebunie. Însă în ciuda acestui lucru, filmul vorbeşte despre familie, despre prietenie şi despre găsirea propriului destin. E făcut cu multă pasiune şi suflet. „Tată fără număr” abordează într-o manieră autentică probleme reale prin care trec familiile şi oamenii în încercarea de a-şi găsi fericirea. De asemenea, există un optimism debordant şi o energie fantastică în film.

Ce ne poţi spune despre David, personajul interpretat de tine?
David este un tip imatur. E copilăros în multe privinţe şi nu are prea multe responsabilităţi până în momentul în care află că iubita lui este însărcinată. Uită mereu să îşi plătească facturile şi are datorii la mafioţii din oraş care devin nerăbdători să îşi recupereze banii.

Cum ai lucrat cu Chris Pratt, cel care joacă rolul celui mai bun prieten al lui David?
N-aş putea spune că Brett este un avocat de succes, dar se descurcă. Se consideră copleşit de faptul că e tată singur. Mărturiseşte că nu ar fi vrut să fie părinte şi îl sfătuieşte pe David să evite cât poate acest angajament, pentru că nu e deloc pregătit. Cât despre Chris, el e extraordinar. Îi place să se distreze şi să glumească. M-a făcut să râd zilnic pe platourile de filmare, aşa că mi-a fost uşor să fiu prietenul lui şi în film.

În comedie apar şi foarte mulţi tineri. Cu ei cum te-ai înţeles?
Copiii mi-au plăcut mult. Mereu la vârsta asta sunt cei mai entuziasmaţi. Sunt talentaţi şi dedicaţi, iar pentru mine a fost o încântare să îi privesc. Toţi au avut şansa de a construi scene minunate. Nu e ceva comun să vezi atâtea secvenţe puternice într-un film.

David începe să-şi cunoască toţi copiii şi se implică în viaţa lor cotidiană. Cum a fost această experienţă pentru tine?
David nu se poate abţine să nu se implice în viaţa lor. Să interacţionez cu mai mulţi copii care provin din diverse medii a fost o experienţă importantă pentru mine ca tată în viaţa reală. Aşa am reuşit să aflu ce griji şi ce gânduri bune trec prin minţile altor părinţi. Un părinte se gândeşte într-un singur fel la copiii şi problemele lor. Interesant la acest film mi s-a părut tocmi faptul că David interpretează mai multe variante de tată.

Ce ne poţi spune despre regizorul filmului Ken Scott?
Ken e fantastic. Îmi place mult tot ce face şi e unul dintre acei oameni care are toate abilităţile. E un scriitor foarte bun şi e o plăcere să lucrezi cu el zi de zi. Se descurcă foarte bine cu camera de filmat şi ştie cum să te motiveze şi să îţi dea idei bune. Îi plac comediile, poate să creeze o atmosferă plăcută de lucru şi face mereu glume pe platourile de filmare.

Exploreaza subiecte similare:

Vince Vaughn, Delivery Man

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 20 ianuarie 2014 17:15
Un film ce mi-a atras atentia mai demult...Am sa il urmaresc, pare foarte fain.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells