Interviu cu Pierce Brosnan

8 Oct 2014
Actorul este starul premierei Nume de Cod: Spionul de noiembrie

De două ori nominalizat la Globul de Aur, Pierce Brosnan este de cele mai multe ori asociat cu moştenirea lăsată de James Bond. Din 10 octombrie aduce adrenalina la cote maxime odată cu revenirea sa pe marile ecrane, de această dată în rolul unui fost agent CIA în thriller-ul Nume de cod: Spionul de noiembrie. Iată mai jos un interviu cu actorul britanic.

Cum l-ai descrie pe Peter Devereaux, agentul pe care-l aduci pe marile ecrane?
Devereaux este complicat. Este un om care a fost multă vreme în misiuni. Este un tip educat şi inteligent, dar este şi asasin, un agent profesionist, extrem de sigur pe sine, care e torturat şi traumatizat de meseria sa. A ajuns să se bucure de un dram de normalitate, cu toate acestea este încă bântuit de "păcatele" vieţii sale din trecut. Când îl cunoaştem noi, el va fi trecut deja prin cele două lumi în care trăieşte: viaţa sa întunecată de agent CIA şi viaţa civilizată şi liniştită din Lausanne.

De această dată eşti şi producător al filmului. Ce a însemnat acest pas pentru tine?
Mi s-a părut o idee minunată. Ca actor, mergi pe instinct şi pe intuiţie de cele mai multe ori, dar opera lui Bill Granger este foarte bună. Devereaux este foarte bine conturat. Scenariştii au preluat toate nuanţele cărţii. Publicul iubeşte acest gen şi, atunci când filmul are sentiment şi scene de acţiune bune, speri să ai un film bun.

Cum ţi s-a părut colaborarea cu Luke Bracey? În film este discipolul tău care într-un final ajunge să-ţi fie adversar.
Luke este neînfricat, curajos şi are mult talent. Este minunat să vezi aşa ceva!

Cât de important este contextul actual pentru acţiunea prezentată în film?
Cred că este foarte relevant. Lumea în care trăim este plină de secrete şi de politicieni care se luptă pentru putere pe scena mondială, iar situaţia geopolitică este foarte volatilă.

Care crezi că este principalul punct forte al filmului?
Oamenii iubesc acest gen, mai ales atunci când el are suflet, o dramă umană şi intrigă amestecată cu violenţă şi o poveste bună. Acţiunea, exploziile şi urmăririle sunt doar câteva dintre multiplele motive pentru care Nume de cod: Spionul de noiembrie este filmul cu spioni pe care publicul îl aştepta.

Exploreaza subiecte similare:

The November Man, Pierce Brosnan

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells