Încep înscrierile pentru Love Building 2

24 Sep 2013
Şcoala Actoriedefilm organizează o nouă sesiune de ateliere de actorie

Actoriedefilm.ro, şcoala înfiinţată de Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, anunţă înscrierile pentru o nouă sesiune de ateliere de actorie de film. Înscrierile încep pe 15 octombrie 2013 şi se finalizează cu continuarea filmului Love Building. După succesul din primul weekend, cu 10.200 de spectatori, pelicula Love Building repetă performanţa şi în săptămâna a doua de proiecţie, ajungând la 20.000 de spectatori. Filmul produs de Actoriedefilm.ro  este un fenomen rar întâlnit în industria cinematografică autohtonă, ajungând cel mai popular proiect românesc independent.

Cursanţii vor afla de la profesionişti din domeniu ce înseamnă asumarea unei situaţii în film şi ce presupune cu adevărat munca pe un platou de filmare, dar şi ce aşteptări au regizorii şi producătorii de la actorii cu care lucrează. O parte dintre absolvenţi vor juca alături de profesorii lor în filmul Love Building 2, a cărui filmare este programată în primăvara 2014.

Inaugurat în primăvara 2010, proiectul este dedicat atât actorilor profesionişti, cât şi amatorilor, clasele fiind organizate în funcţie de pregătirea în domeniu. În primele şase sesiuni au participat peste 100 de cursanti şi au fost realizate 12 scurt metraje regizate de Constantin Popescu, Paul Negoescu, Vladimir Dembinski, Tudor Giurgiu, Iulia Rugină, Jesus del Cerro şi lungmetrajul Love Building, în regia Iuliei Rugină, ce a fost lansat în cinema pe 13 septembrie 2013.

Mai multe detalii despre atelier, înscriere şi program sunt disponibile pe site-ul şcolii, www.actoriedefilm.ro.

Exploreaza subiecte similare:

Love Building, Dorian Boguţă, Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Iulia Rugină

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyson_Kyd pe 25 septembrie 2013 00:30
Iauzi !?
alex_il_fenomeno pe 26 octombrie 2013 20:27
Foarte tare initiativa. Sper sa fie incununata de succes.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells