Încep filmele de Crăciun. Pe Diva, zilnic, de la ora 17

de Cinemagia în 9 Dec 2015
Numărătoarea inversă până la Crăciun a început: până pe 25 decembrie, de luni până vineri, filme de sărbătoare numai la postul TV DIVA

Decembrie: luna sărbătorilor de iarnă, a cadourilor și a vacanței, momentul împodobirii bradului și al apropierii de familie, de prieteni și toți cei dragi. Pentru a simți din plin atmosfera de sărbătoare, DIVA aduce publicului, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, câte un film de Crăciun, până pe 25 decembrie.

Numărătoarea inversă până la Crăciun continuă la DIVA cu pelicula Nu-mi place Crăciunul, difuzat joi, 10 decembrie, despre Grace, o mamă singură care descoperă iubirea alături de un alt bărbat, care are un singur defect. Ce va face ea când va afla că el nu serbează Crăciunul?

Luni, 14 decembrie, de la ora 17:00, urmăriți Crăciun cu fostul, în care, în timpul unui viscol, Noelle se trezeşte izolată alături de fostul soţ și vor trebui să treacă împreună peste sentimente încă nedepăşite.

Joi, 17 decembrie, în Crăciun în Louisiana, o directoare obsedată de munca sa revine în orășelul natal de Crăciun, cu fiul și mama ei, iar o veche iubire o ajută să înțeleagă ce își dorea inima ei.

Luni, 21 decembrie, o profesoară de engleză ajută o tânără în perioada sărbătorilor, fără a şti că, de fapt, sub înfăţişarea acesteia se ascunde îngerul ei păzitor. În filmul Domnul Miracol, de la ora 17:00. Miercuri avem Globul de Crăciun, un film romantic despre Kathy, o văduvă îndurerată care îl cunoaşte pe Tim, iar acesta o învaţă să accepte din nou bucuria Crăciunului.

Despre NBCUniversal International Networks

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile  Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, The Style Network și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume. Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie.

NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

Exploreaza subiecte similare:

Anything But Christmas, Christmas on the Bayou, Merry Ex-Mas, Mr. Miracle

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 9 decembrie 2015 21:55
si bineinteles ca PRO(st) TV va difuza pt a 76787676565654567-a oara Singur acasa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells