În sfârșit, trailerul la The Wheel of Time a sosit!

de Marina Florea în 3 Sep 2021
Trailerul are aerul Urzelii Tronurilor, Stăpânului Inelelor sau al Shadow and Bone

Trailerul la adaptarea Amazon Prime a seriei de romane fantasy The Wheel of Time al lui Robert Jordan a sosit și nu e o joacă! Fanii cărților speră de decenii să vadă pe ecran seria de romane epopeice. Unii așteaptă încă de la prima carte, apărută în 1990. Și, cu toate că de multe ori un serial TV Wheel of Time stătea să vină, acum e aici și e real. E o poveste despre bine și rău, politică, intrigi, magie, profeții, și multe altele.

Trailerul The Wheel of Time începe cu titlul primului capitol al primei cărți, The Eye of the World, scrie nerdist.com. Fraza surprinde corect natura ciclică a acestei lumi. Evenimentele revin periodic iar figurile importante sunt reîncarnate în epoci diferite. Această lume nu are nume precum Pământul de Mijloc. Fanii au numit-o în schimb Randland.

Cărțile, care au cuprins 14 volume plus un prolog, descriu primejdii precum Myrddraal cel fără de față, slujitorul Celui Întunecat, sau creaturi malefice numite Trollocs.

De la început, trailerul vorbește despre femeile Aes Sedai - cele care țin această lume la un loc. Aes Sedai sunt în centrul seriei, mai ales Moiraine Damodred (Rosamund Pike). Aceasta pornește într-o călătorie către satul Emond s Field pentru a-l găsi pe Dragonul Renăscut, o reîncarnare a Dragonului care va salva lumea de Cel Întunecat. Sau poate Dragonul Renăscut va fi cel care distruge lumea.

Moiraine știe din profeții că Dragonul Renăscut este unul dintre cei trei tineri din Emond's Field, unul dintre cei pe care îi va lua și duce la Tar Valon, orașul unde Aes Sedai locuiesc. Egwene al Vere (Madeleine Madden) și Nynaeve al Meara (Zoe Robins) îi însoțesc pe băieți. 

Trailerul are aerul Urzelii Tronurilor, Stăpânului Inelelor sau al Shadow and Bone. Deși scrierile din spatele lor l-au influențat pe Jordan, The Wheel of Time iese în evidență, e de părere criticul de film de la nerdist.com. Și fanii lor vor îndrăgi și noul serial.

Exploreaza subiecte similare:

Rosamund Pike, Madeleine Madden, Zoe Robins, The Wheel of Time

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 3 septembrie 2021 19:43
Abia aştept să-l văd subtitrat în limba română pe Amazon Prime Video!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells