Iată sinopsis-ul noului film al lui Vin Diesel, Bloodshot

de Cristina Grigore în 16 Oct 2018
Descrierea peliculei a fost publicată cu ocazia unui eveniment de strângere de fonduri al organizaţiei înfiinţate de Paul Walker

Cu ocazia evenimentului de caritate organizat de Games4Paul, fundaţia înfiinţată de Paul Walker, a fost publicat şi primul sinopsis al lui Bloodshot, noul film al lui Vin Diesel.

Iată despre ce este vorba în această adaptare a benzilor desenate ale editurii Valiant Comics, potrivit PRNewswire.com: “Ray Garrison, aka Bloodshot, un soldat decedat, este readus la viaţă de către un distribuitor de armament, Rising Spirit Technologies, cu ajutorul nanotehnologiei. Ray suferă o pierdere totală a memoriei şi începe să dezvolte o seamă de noi şi uimitoare abilităţi. Încercând să înţeleagă ce fel de armă a devenit, Ray se luptă să se reconecteze şi cu trecutul său… este ajutat în acest demers de către o echipă de camarazi cu numele de cod Chainsaw, cu puteri similare”.

În benzile desenate, Bloodshot beneficiază de forţă, viteză, rezistenţă, agilitate şi reflexe ieşite din comun. Corpul i se regenerează rapid, îşi poate schimba înfăţişarea, este imbatabil în lupta corp la corp, este dotat cu arme energetice şi are capacităţi telekinetice.

Din distribuţia peliculei – debutul regizoral al lui Dave Wilson – vor mai face parte starul lui Outlander, Sam Heughan, Guy Pearce şi actriţa din Baby Driver, Eiza González. Bloodshot se află acum în preproducţie, filmările urmând să înceapă în luna iulie, anul viitor. Lansarea este programată pentru 2020.

Pentru evenimentul anual al fundaţiei Games4Paul, materiale imprimate cu logo-ul şi imagini din film (inclusiv o consolă Xbox One X) au primit semnătura lui Diesel, iar banii din vânzarea acestora vor merge către victimele dezastrelor naturale din întreaga lume.

Exploreaza subiecte similare:

Paul Walker, Vin Diesel, Sam Heughan, Guy Pearce, Eiza González, Bloodshot 

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 16 octombrie 2018 15:52
Destul de promitatoare aceste imagini si spoturi publicitare pe care admirabilul actor Vin Diesel le face viitorului film Bloodshot, precum demna de apreciat si strangerea de fonduri al organizatiei intemeiate de regretatul actor Paul Walker.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells