Iată o privire în culisele înfricoșătoarei școli Nevermore!

de Gloria Sauciuc în 11 Nov 2022
Wednesday se va lansa pe Netflix în data de 23 noiembrie

Iată o privire în culisele înfricoșătoarei școli care va deveni noul cămin al lui Wednesday Addams din 23 noiembrie. Iată cum viziunea pentru liceul gotic a trecut de la concept la realitate în acest clip însoțit de comentariile producătorului executiv și regizorului Tim Burton, showrunner-ilor Alfred Gogh și Miles Millar, protagonista Jenna Ortega și alții.

O vedem în mai multe secvențe din acest featurette pe Gwendoline Christie, cunoscută global pentru rolul Brienne of Tarth din Game of Thrones şi pe care am reîntâlnit-o recent în hitul The Sandman, care apare în rolul directoarei Academiei Nevermore.

Wednesday Addams a fost personaj în cele două filme cu familia Addams semnate de Barry Sonnenfeld, The Addams Family din 1991 și Addams Family Values din 1993. The Addams Family (1991) este cel mai cunoscut film inspirat de desenele lui Charles Addams.

Wednesday, ce se va lansa pe Netflix în două săptămâni, este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.

În alte roluri apar Percy Hynes White în rolul lui Xavier Thorpe, Hunter Doohan în rolul lui Tyler Galpin, Emma Myers în rolul Enid Sinclair, Joy Sunday în rolul Bianca Barclay, Naomi J. Ogawa în rolul lui Yoko Tanaka, Moosa Mostafa în rolul Eugene Ottinger,Georgie Farmer în rolul Ajax Petropolus, Riki Lindhome în rolul dr. Valerie Kinboot și Ricci în rolul lui Marilyn Thornhill.

Exploreaza subiecte similare:

Wednesday, netflix:wednesday

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells