Iată-l pe Orgrim din Warcraft

de Ştefan Dobroiu în 18 Mai 2015
Lider al orcilor, Orgrim va da de furcă Alianţei oamenilor!

Cu o astfel de arătare de o parte a baricadei din Warcraft, cu siguranţă bătăliile din blockbusterul verii viitoare vor fi pe viaţă şi pe moarte. Duncan Jones, regizorul filmului, a făcut publică prima imagine oficială cu Orgrim Doomhamer, liderul Hoardei şi inamic de moarte al Alianţei oamenilor.

Filmările s-au terminat anul trecut, dar Warcraft beneficiază de una dintre cele mai lungi perioade de post-producţie din istoria cinema-ului, necesare pentru a aduce pe marele ecran universul creat de Blizzard Entertainment. Iată mai jos ce se ştie în acest moment despre povestea lui Warcraft, aşteptat la începutul lui iunie 2016.

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanţa unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianţa condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn şi regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câştige războiul.

De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, şi el dispus să sacrifice totul pentru a-şi salva poporul şi familia de la dispariţie. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.

Exploreaza subiecte similare:

Duncan Jones, Warcraft

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rock_you_stefa pe 18 mai 2015 23:40
NU DUROTAN ESTE WARCHIEF CI ORGRIM.

Nu mai vorbiti pana nu invatati adevarata poveste din Warcraft !

TarabostesSica pe 18 mai 2015 23:59
FOR DOOMHAMMER !!
-deci filmul va avea loc in primul contact cu humani ?

YulianHD pe 19 mai 2015 00:44
Sincer daca filmul va avea mai multa legatura cu jocul online "WOW" decat cu poveste original din Warcraft 2 / 3 filmul nu va avea atat de multi fani , parerea mea e ca daca vrei un film bun te duci dupa clasic , gen mi-ar placea sa vad vesnica batalie dintre Humani - Orci =)
spartacus pe 20 mai 2015 08:58
Incredibila asteptarea legata de acest film, aproape ca atinge SW in sensul asta, daca nu mai mult avand in vedere succesul jocului si, mai ales, faptul ca nu a mai fost facut niciun film dedicat jocului. Sper sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells