Iată cum arată Bumblebee în Transformers 4

de Cristina Grigore în 4 Iul 2013
Michael Bay dezvăluie fanilor noua faţă a veteranului Autobot

Continuarea francizei Transformers oferă fanilor acesteia posibilitatea reîntâlnirii cu îndrăgiţii autoboţi Optimus Prime şi Bumblebee, alături de ei urmând să apară nume noi aflate de partea binelui, corespondente ale unor modele noi de autovehicule, precum Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse şi un Chevrolet Corvette Stingray inspirat de modelele de curse.

Regizorul Michael Bay a publicat constant pe Twitter imagini cu noile modele de Autoboţi, de această dată fiind rândul lui Bumblebee, transformat acum într-un model îmbunătăţit de Chevrolet Camaro, concept gândit pentru lansarea de anul viitor.

Graţie site-ului Autoblog.com, putem urmări şi o secvenţă de la filmări în care apare Bumblebee împreună cu Optimus Prime şi restul Autoboţilor, gonind pe sens opus.

Filmările preliminare producţiei au debutat acum mai bine de o lună, lansarea americană a peliculei fiind stabilită pentru 27 iunie 2014. Niciunul dintre personajele umane din filmele anterioare nu vor reveni în distribuţie, exceptându-l pe Peter Cullen, actorul ce îi dă voce lui Optimus Prime.

Transformers 4 îl are în distribuţie pe Mark Wahlberg, dar şi pe Jack Reynor, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer. Filmul va putea fi vizionat şi în variantă IMAX.

Exploreaza subiecte similare:

Michael Bay, Peter Cullen, Transformers 4, Mark Wahlberg, Jack Reynor, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 4 iulie 2013 09:19
Imi place modelul.
Bayard pe 4 iulie 2013 11:12
Poate de data asta e si capabil sa vorbeasca??? din start a fost penibila ideea ca se foloseste de radio.... adica te poti transforma in orice masina dar nu poti repara un microfon??
Danyenglish pe 4 iulie 2013 13:27
si plus ca au modificat faptul ca poate sa vorbeasca in transformers 2 si 3,la sfarsitul lui transformers 1 a reusit sa vorbeasca...
Cravan pe 4 iulie 2013 13:39
Arata foarte bine masina sa speram ca si filmul va arata la fel de bine.
kalamity90 pe 4 iulie 2013 14:53
oricum va fi o parodie de film la fel ca celelalte
catajedi pe 4 iulie 2013 15:14
oricum din fotografiile de la filmari am observat ca au folosit un model vechi, de prin anii '70, vechi si ponosit, mai mult negru decat galben-portocaliu. Ma bucur ca au revenit la modelele moderne, caci acela era cam urat si nu arata prea bine.
catajedi pe 4 iulie 2013 15:21
oricum cel mai bine era sa schimbe regizorul, adica, cum ar zice americanul, Come on! Tot Michael Bay, deci incep sa ma satur. De ce nu fac si eu un reboot complet cu roboti care sa fie mai roboti nu cu forma robotica cu aspect de insecta, insectoid (mai ales Decepticonii). Adica un pic mai patratosi, nu la fel de patratosi ca si cei din desenele animate din anii '80 sau din benzile desenate, dar sa semene un pic mai mult cu aceia. Mi-ar placea mai mult. Si repet din nou, sa faca bine sa-l schimbe odata pe Michael Bay. M-am saturat de viziunea lui, si nu cred ca sunt singurul. Ii ajung 3 filme, 4 cu tot cu acesta ce va fi lansat anul viitor.
AndreBlack pe 4 iulie 2013 23:09
Defilare de supercar-uri :)) . Masinile arata fenomenal .
alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2013 16:52
Foarte tare! Deja avem asteptari de la acest nou film, macar prin masini.
Infinity pe 26 septembrie 2013 13:47
Si-au imbunatatit arsenalul cu super-car-uri. Din punct de vedere vizual, cred ca o sa fie trasnet filmu'.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells