Iată cele 10 sfaturi pe care Brad Pitt ar fi vrut să le primească înainte de relația cu Angelina Jolie

de Gloria Sauciuc în 25 Nov 2017
După 11 ani de relație și divorţul traumatizant de Angelina Jolie, Brad Pitt a pus pe hârtie un decalog al unei relații fericite

Brad Pitt și Angelina Jolie nu mai formează un cuplu de peste un an, timp în care actorul a avut timp să reflecteze asupra relației de peste un deceniu cu partenera sa și să facă un decalog al unei relații care să supraviețuiască. „Aşa cum se vede, nu sunt expert în căsnicii. Acum aş fi făcut unele lucruri altfel. După ce am pierdut-o pe persoana iubită, şi după o căsnicie care s-a încheiat după 11 ani, iată câteva sfaturi pe care le-aş da”, a mărturisit actorul într-un interviu cu freshnewsmedia.com:

1. Nu înceta să o curtezi
  Nu te opri din a o cuceri. Niciodată să nu crezi că femeia de lângă tine ţi se cuvine. Nu uita asta, şi niciodată nu fi indolent în dragoste!

2. Îndrăgosteşte-te la nesfârşit
Vă veţi schimba în continuu. Nu mai sunteţi aceiaşi oameni ca atunci când v-aţi căsătorit, şi în cinci ani nu veţi mai fi aceiaşi în cinci ani. Schimbări vor veni, şi de aceea trebuie să vă realegeţi unul pe altul din nou, zi de zi.

3. Întotdeauna vezi ce e mai bun în ea
Orientează-te asupra a ceea ce iubeşti. Ceea ce vezi îţi va ocupa mintea. Dacă te concentrezi pe ceea ce te supără, vei vedea numai defectele.

4. Nu e treaba ta să o schimbi sau să o repari
Treaba ta este să o iubeşti, fără să te aştepţi la ea să se schimbe vreodată. Şi dacă se schimbă, să iubeşti ceea ce devine, fie că este ceea ce vrei fie că nu.

5. Asumă-ţi responsabilitatea
Pentru propriile emoţii. Nu este datorita soţiei să te facă fericit, şi nu ea trebuie să te întristeze. Este răspunderea ta să îţi găseşti fericirea, şi prin asta bucuria ta se va revărsa în relaţie şi în iubirea ta.

6. Nu încetaţi să creşteţi împreună
Apa stătută aduce malarie, iar apa curgătoare este mereu proaspătăt şi răcoroasă. Atrofia este procesul natural care are loc atunci când nu îţi mai lucrezi muşchii, şi la fel se întâmplă şi într-o relaţie. Caută obiective, vise şi viziuni comune.

7. Iartă imediat
Şi concentrează-te pe viitor, nu purta greutăţi din trecut. Nu te lăsa ostaticul propriului trecut. A te agăţa de greşeli din trecut, făcute de tine sau de ea, este ca o ancoră pentru tine şi căsnicia ta. Iertarea înseamnă libertate. Rupe ancora şi alege iubirea.

8. Niciodată nu da vina pe soţia ta...
Dacă eşti frustrat şi dai vina pe ea, este pentru că tu ai declanşat ceva în tine. Sunt emoţiile tale, este răspunderea ta. Atunci când simţi că sentimentele tale te cuceresc, uită-te în tine şi obsevă că ceea ce înăuntrul tău cere să fie reparat. 

9. Fii vulnerabil
Împărtășește jumătății tale fricile și sentimentele pe care le ai și recunoaște-ți greșelile.

10. Fii complet transparent
Dacă vrei ca partenera ta să aibă deplină încredere în tine, fii gata să împărtășești totul cu ea, mai ales acele lucruri pe care ai vrea să le păstrezi doar pentru tine. Acest lucru presupune mult curaj, e vorba de curajul de a-ți deschide complet inima, de a arunca masca, și a o lăsa pe ea să te vadă așa cum ești, chiar dacă nu știi dacă ce va găsi îi va place sau nu. A-i da voie să te iubească și cu părțile bune și cu cele rele. Altfel, dacă vei purta o mască în preajma ei, nu vei experimenta niciodată în toată deplinătatea ce poate fi iubirea.

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, Angelina Jolie

Alte știri din cinema

Guillermo Del Toro, debut în animația de lungmetraj cu Pinocchio

Creatorul premiat cu Oscar va regiza, scrie și produce musicalul animat în tehnica stop motion

Spectatorii Les Films de Cannes sunt invitați să susțină eliberarea lui Kirill Serebrennikov

Kirill Serebrennikov a fost reținut la Sankt Petersburg în august 2017

Smiley dă glas haiosului Percy din animaţia „Aventurile lui Smallfoot”

„Câteodată pe amândoi ne mai fură peisajul”, a concluzionat cântărețul

Evenimente Les Films de Cannes à Bucarest până sâmbătă, 27 octombrie

Întâlniri cu artiștii, dezbateri, expoziții de fotografie, de marți, 23 octombrie, până sâmbătă, în capitală

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gebeleizis pe 25 noiembrie 2017 19:36
Too little, too late. Actorii sunt persoane cu program de lucru dezordonat și ego-uri cât Marele Zid Chinezesc. Așa că căsătoriile „până moartea ne va despărți” sunt rarisime.
VIBERS pe 25 noiembrie 2017 20:19
Interesant articol, cred ca te plictisesti maxim, Gloria.O dai in penibil.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells