Iată ce studio deține drepturile pentru fiecare personaj Marvel

de Gloria Sauciuc în 1 Sep 2019
Personajele Sony vor rămâne departe de MCU?

În trecut, Marvel a vândut drepturile asupra multor personaje, unor studiouri precum Paramount, Sony, 20th Century Fox, Universal etc, atrage atenția comicbook.com.

De când Disney a cumpărat Marvel și odată cu ruperea contractului dintre Sony și Marvel cu privire la viitoarele filme Spider-Man, o clarificare asupra statutului fiecărui personaj se impune, pentru a evita confuziile.

Forumiștii care se semnează ca The Geek Twins din comunitatea comicbook.com au realizat un grafic ce răspunde întrebărilor legate de apartenență ale fiecărui personaj. Graficul este împărțit în patru bule, cu câteva suprapuneri, ce includ personajele Hulk, datorită înțelegerii cu studiourile Universal.

Recent, studiourile Marvel au obținut înapoi toate personajele X-Men și Fantastic Four, datorită contractului prin care Disney a cumpărat 20th Century Fox și toate bunurile lor de la 21st Century Fox. În concluzie, cel mai mare cerc din grafic este al Marvel, cum era de așteptat, de altfel.

Netflix apare cu verde iar Sony Pictures cu albastru în graficul de mai sus. Primul are exclusivitate pe acele personaje doar doi ani, după care Marvel va putea să le folosească sub brandul personal. Pe de altă parte, Sony deține drepturile asupra Spider-Man, Carnage, Black Cat, Venom, Spider-Man (Miles Morales), Green Goblin, Doctor Octopus și Kingpin (pentru acesta din urmă împarte drepturile cu Netflix).

Doar dacă Sony și Marvel nu vor reveni asupra anterioarelor decizii, care au avut implicații asupra Spider-Man: Far From Home și Avengers: Endgame, personajele din bula Sony vor rămâne acolo, departe de MCU.

Alte știri din cinema

Cum arată mașina lui James Bond din No Time to Die

Pelicula se va lansa la noi pe se va lansa la noi pe 10 aprilie 2020

Sylvester Stallone a confirmat încă un film cu Rocky Balboa

Starul va reveni pe marele ecran din 20 septembrie în Rambo: Last Blood

The Lighthouse, în exclusivitate în România la Dracula Film Festival

Cea de-a șaptea ediție a festivalului dedicat filmelor fantasy și de groază va avea loc între 16 și 20 octombrie 2019 la Brașov

Drama medicală The Good Doctor, cu Freddie Highmore, din 3 octombrie, la AXN

Actorul a fost nominalizat în 2018 la Globurile de Aur, categoria „Cel mai bun actor într-o dramă TV”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells