Iată când vom vedea Black Panther: Wakanda Forever pe Disney+

de Gloria Sauciuc în 2 Ian 2023
Black Panther: Wakanda Forever a primit o dată a premierei pe Disney+

Black Panther: Wakanda Forever încă atrage publicul la box-office-ul global, însă acum se vede la orizont data premierei pe Disney+, scrie movieweb.com.

Black Panther: Wakanda Forever a adus Marvel Studios un nou succes de box-office cu ocazia finalului anului 2022. Deși numeroase filme ale anului trecut au reușit să aibă premiera pe streaming la 45 de zile de la premiera din săli, filmele Marvel nu au respectat aceeași regulă. Totuși, sosirea continuării lui Black Panther pe Disney+ a fost plasată la 70 de zile după ce filmul a ajuns în sălile de cinema pe 11 noiembrie.

Așa cum anunță The Hollywood Handle, Black Panther: Wakanda Forever se va alătura catalogului Disney+  pe 20 ianuarie 2023.

Chiar dacă aceasta oferă filmului un răgaz pentru a strânge ceva mai mulți bani la box-office, este improbabil ca filmul să depășească încasările lui Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ce conduce cu peste 135 de milioane de dolari.

Totuși, în Statele Unite, filmul a ajuns deja pe locul doi în topul ultimilor trei ani, având înainte numai pe Spider-Man: No Way Home.

Black Panther: Wakanda Forever va ajunge pe streaming după același interval ca Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, dar totuși după mai mult timp decât celelalte premiere Marvel ale anului trecut.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness a ajuns pe Disney+ după doar 47 zile, în timp ce Thor: Love and Thunder a ajuns după 62 de zile. În 2023, este probabil ca fereastra de premiere să devină un standard pe măsură ce publicul în săli continuă să crească.

În contextul morții lui Chadwick Boseman în 2020, Black Panther: Wakanda Forever a devenit un film cu o distribuție feminină, lucru care în alt context nu s-ar fi întâmplat.

Cu Letitia Wright în fruntea distribuției feminine din care fac parte Angela Bassett, Danai Gurira și Lupita Nyong’o, Black Panther: Wakanda Forever a depășit pe Captain Marvel în topul încasărilor pentru filmele cu supereroi cu distribuție feminină, mai notează MovieWeb.

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther: Wakanda Forever

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells