G.I. Joe 3 şi Dungeons & Dragons au date oficiale de lansare

de Cristina Grigore în 19 Dec 2017
Peliculele nu ajung în cinematografe mai devreme de 2020

Studioul Paramount a dezvăluit când vor fi lansate unele dintre titlurile sale, printre care şi pelicula ce îi urmează lui G.I. Joe: Retaliation. G.I. Joe 3 va fi de fapt, un reboot, şi va ajunge în cinematografe abia pe 27 martie 2020, la şapte ani de la cel de-al doilea film al seriei, scrie EntertainmentWeekly.com.

Cum fanii nu au fost prea atraşi de primele două filme G.I. Joe - în ciuda unor încasări destul de consistente - cei de la Hasbro au luat în considerare o altă direcţie: „Lumea s-a schimbat şi veţi vedea cum şi cei din G.I Joe se schimbă odată cu ea. Vom avea o abordare mult mai contemporană a francizei, ce ne va permite să introducem şi să dezvoltăm noi personaje", a declarat Simon Waters, vicepreşedinte senior al departamentului Global Licensing & Publishing.

Pentru anul următor – 2021, pe 23 iulie – Paramount are în plan lasarea adaptării jocului video Dungeons & Dragons. Zvonuri legate de un film Dungeons & Dragons există de mai multă vreme. În vară, actorul Joe Manganiello, un fan declarat al jocului, spunea că a imaginat deja o variantă de scenariu.

Pe lângă cele două titluri cunoscute, studiourile mai pregătesc, pentru 16 octombrie 2020, producţia Micronauts – inspirată dintr-o celebră gamă de figurine de jucărie din anii ’70. Încă un film, momentan neintitulat, este programat pentru 1 octombrie 2021. 

Exploreaza subiecte similare:

G.I. Joe: Retaliation, Joe Manganiello

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 20 decembrie 2017 10:16
Astept cu nerabdare ”G.I. Joe 3”, sunt curios la ce s-au gandit acum producatorii. Astept însă cu și mai mare interes ”Dungeons & Dragons”, sper să facă treabă mai bună decât precedenta versiune, care a fost un fiasco chiar dacă l-a avut intr-un rol important pe Jeremy Irons. Să vedem ce va fi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells