George Clooney a devenit tată. Starul de 56 de ani are gemeni

de Cristina Grigore în 7 Iun 2017
Amal, 39 de ani şi Clooney, 56 de ani, s-au căsătorit în 2014, în Italia

George Clooney, 56 de ani şi soţia sa, Amal, 39 de ani, au anunţat ieri venirea pe lume a celor doi copii ai lor. Conform declaraţiei publicate de purtătorul de cuvânt al acestora în secţiunea de gossip a New York Post, Page Six, gemenii Ella şi Alexander, alături de mamă, sunt „sănătoşi şi fericiţi”. Într-o notă amuzantă, se menţionează şi că „tatăl este sedat, dar îşi va reveni în câteva zile”.

Ella şi Alexander sunt primii copii ai lui Clooney, considerat cândva unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai Hollywood-ului şi ai lui Amal, o avocată pentru drepturile omului cu origini libaneze, care nu şi-a întrerupt activitatea nici în timpul sarcinii. Vestea că cei doi vor deveni părinţi a fost dezvăluită în luna februarie de gazda emisiunii „The Talk”, Julie Chen, care a spus că nu doar Jay Z şi Beyonce aşteaptă gemeni. Ulterior, ştirea a fost confirmată de prietenul apropiat al lui Clooney, actorul Matt Damon.

Deşi starul lui Ocean's Eleven şi Three Kings declara în 2006 revistei People că nu şi-a dorit niciodată copii şi nici nu are în plan acest lucru, el şi-a petrecut ultimele luni entuziasmat şi extrem de preocupat de venirea pe lume a gemenilor. „Nu pot veni acolo, nu vreau ca Amal să nască în lipsa mea”, justifica actorul, la un moment dat, refuzul de a participa la un eveniment umanitar în Armenia.

Clooney s-a căsătorit cu Amal într-o ceremonie fastuoasă, desfăşurată în Italia, în 2014. 

Exploreaza subiecte similare:

George Clooney

Alte știri din cinema

„Dumnezeu să ne ierte”, despre doi polițiști în căutarea unui monstru, din 27 octombrie

Inspectorii Velarde și Alfaro se confruntă pe neașteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede și cât mai discret, dar acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului

Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Cum arată Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury

Bryan Singer, regizorul peliculei biografice, a postat o nouă imagine de la filmări

Serialul multi-premiat dr. Foster revine la Diva, cu al doilea sezon

Premiera sezonului 2 al serialului săptămânal Dr. Foster este joi, 2 noiembrie, la ora 21:00, pe canalul Diva. În fiecare joi la 21:00 va fi difuzat câte un episod

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback