Gata filmările serialului cu distribuție româno-germană „Hackerville”. Premiera, la toamnă, pe HBO

de Cinemagia în 9 Iul 2018
Un atac cibernetic, a cărui responsabil pare a fi o rețea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania

HBO Europe și TNT Serie au încheiat filmările pentru serialul original Hackerville. Premiera va avea loc în această toamnă, se vede într-un comunicat Cinemagia. Hackerville va avea șase episoade și a fost filmat în Timișoara, cadrul principal al acțiunii seriei, dar și în București și Frankfurt.

În rolurile principale ale distribuției româno-germane sunt: Anna Schumacher (La drum cu tata), Andi Vasluianu (Breaking News, Despre oameni si melci) și tânărul actor debutant Voicu Dumitraș.

Celor trei li s-au alăturat actori români și germani, atât nume cunoscute, cât și actori aflați la primele proiecte de film. Sabin Țambrea (Berlin Station), Vlad Brumaru, Călin Chirilă, Ada Lupu, Dana Dembinski, Ilie Dumitrescu Jr., Ștefan Lupu, Emanuel Pârvu, Flavia Hojda, Ronald Zehrfeld (Redemption Road,  4 Blocks), Nina Kunzendorf (The Vanishing) și Ovidiu Schumacher, în rolul tatălui Lisei  (interpretată chiar de fiica sa, Anna) sunt actorii care vor putea fi văzuți din toamnă în producția HBO Europe Hackerville.

Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o rețea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz (Anna Schumacher), expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor (Andi Vasluianu), polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial (Voicu Dumitraș).

Hackerville este regizat de Igor Cobileanski (serialul Umbre) și Anca Miruna Lăzărescu (La drum cu tata).

Hackerville este o producție originală HBO Europe, în co-producție cu TNT Serie. Serialul a fost creat de  Ralph Martin și Joerg Winger, UFA Fiction,și este produs de Cristian Mungiu și Tudor Reu prin Mobra Films. 

Producătorii executivi sunt Joerg Winger (Deutschland 83/86) pentru UFA Fiction și Johnathan Young (Wataha) pentru HBO Europe.  Alina David și Silvia Popescu sunt producătorii HBO Europe.

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dacianus pe 10 iulie 2018 17:32
Andi Vasluianu n-are fata de Timisoara. :D Trebuia sa ia niste actori din zona, macar pentru credibilitate, daca nu ca sa nu-l mai vedem pe ciudatul asta peste tot.
carmen_angelus_romila pe 27 iulie 2018 11:56
Im doresc intotdeauna sa vad noi filme si seriale romanesti bine facute si de-aceia atept cu nerabdare lansarea si acestui "Hackerville"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells