Gata filmările serialului cu distribuție româno-germană „Hackerville”. Premiera, la toamnă, pe HBO

de Cinemagia în 9 Iul 2018
Un atac cibernetic, a cărui responsabil pare a fi o rețea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania

HBO Europe și TNT Serie au încheiat filmările pentru serialul original Hackerville. Premiera va avea loc în această toamnă, se vede într-un comunicat Cinemagia. Hackerville va avea șase episoade și a fost filmat în Timișoara, cadrul principal al acțiunii seriei, dar și în București și Frankfurt.

În rolurile principale ale distribuției româno-germane sunt: Anna Schumacher (La drum cu tata), Andi Vasluianu (Breaking News, Despre oameni si melci) și tânărul actor debutant Voicu Dumitraș.

Celor trei li s-au alăturat actori români și germani, atât nume cunoscute, cât și actori aflați la primele proiecte de film. Sabin Țambrea (Berlin Station), Vlad Brumaru, Călin Chirilă, Ada Lupu, Dana Dembinski, Ilie Dumitrescu Jr., Ștefan Lupu, Emanuel Pârvu, Flavia Hojda, Ronald Zehrfeld (Redemption Road,  4 Blocks), Nina Kunzendorf (The Vanishing) și Ovidiu Schumacher, în rolul tatălui Lisei  (interpretată chiar de fiica sa, Anna) sunt actorii care vor putea fi văzuți din toamnă în producția HBO Europe Hackerville.

Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o rețea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz (Anna Schumacher), expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor (Andi Vasluianu), polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial (Voicu Dumitraș).

Hackerville este regizat de Igor Cobileanski (serialul Umbre) și Anca Miruna Lăzărescu (La drum cu tata).

Hackerville este o producție originală HBO Europe, în co-producție cu TNT Serie. Serialul a fost creat de  Ralph Martin și Joerg Winger, UFA Fiction,și este produs de Cristian Mungiu și Tudor Reu prin Mobra Films. 

Producătorii executivi sunt Joerg Winger (Deutschland 83/86) pentru UFA Fiction și Johnathan Young (Wataha) pentru HBO Europe.  Alina David și Silvia Popescu sunt producătorii HBO Europe.

Alte știri din cinema

Cine va sta alături de Harley Quinn în Birds of Prey

Margot Robbie îşi va relua partitura din Suicide Squad şi va fi unul dintre producătorii peliculei

Cel mai scump film produs în China a fost scos din cinematografe la trei zile după lansare

Pelicula a costat peste 100 de milioane de dolari şi nu a reuşit să obţină nici măcar 10 milioane la box office

Zombieland va avea un sequel. Filmul va beneficia de distribuţia originală

Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg şi Abigail Breslin vor relua lupta cu zombi

Mission: Impossible. Fallout - inclus printre cele mai bune filme de acţiune din istorie

Al şaselea film al seriei - despre care criticii au avut până acum numai cuvinte de laudă - se lansează pe 3 august în cinematografele noastre

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dacianus pe 10 iulie 2018 17:32
Andi Vasluianu n-are fata de Timisoara. :D Trebuia sa ia niste actori din zona, macar pentru credibilitate, daca nu ca sa nu-l mai vedem pe ciudatul asta peste tot.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells