Game of Thrones – un reprezentant HBO confirmă finalul teribil al seriei

de Cristina Grigore în 15 Mar 2018
Celebrul serial se va încheia anul viitor, însă universul va fi continuat de o serie de spin-off-uri

Finalul popularului Game of Thrones va fi unul copleşitor, promit reprezentanții HBO. Multe personaje îşi vor găsi moartea în acest ultim sezon a confirmat – fără a intra în detalii – vicepreşedinta departamentului „Dramă” al HBO, Francesca Orsi, în cadrul unui eveniment adresat inovaţiei în media şi divertisment (INTV), desfăşurat în Israel.

Ea a amintit momentul în care actorii s-au reunit pentru citirea scenariului de final al seriei. „Au fost clipe extrem de emoţionante pentru carierele şi vieţile noastre”, a spus ea. „Niciunul dintre actori nu primise anterior scenariul şi unul câte unul a fost dezamăgit să afle despre moartea personajului lor”, a mai adăugat ea, confirmând astfel unele dintre temerile fanilor legate de „masacrul” dinspre final.

Orsi a dezvăluit şi că, la citirea ultimelor cuvinte ale scenariului ultimului episod, toţi cei prezenţi s-au ridicat şi i-au ovaţionat, vreme de 15 minute, pe creatorii serialului, David Benioff şi D.B. Weiss. Universul Game of Thrones va reveni însă în atenţia publicului printr-o serie de spin-off-uri, a asigurat Orsi.

Sezonul 8 al serialului va fi lansat anul viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, David Benioff, D.B. Weiss

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aiuritul99 pe 15 martie 2018 19:27
mult fas pentru nimic.
unkn0wn pe 15 martie 2018 20:53
E arhi-cunoscut finalul, mor toti in afara de Tyrion, Bronn, fiul lui Daennerys si al lui Jon Snow, grasul Sam, toti dragonii, iar Bran devine noul Night King....... restul toti mor.... se stie de un an cum va fi finalul.
unkn0wn pe 15 martie 2018 20:58
toti dragonii mor*

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells