Fratele lui Paul Walker, inclus definitiv în distribuţia lui Fast & Furious

de Cristina Grigore în 7 Iun 2014
Cody Walker va juca în continuările celebrei francize

Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker, va deveni o prezenţă constantă pe platourile de filmare ale lui Fast & Furious, relatează publicaţia The Daily Mail.

Cody şi fratele său, Caleb, au fost incluşi, la începutul acestui an, în ultimul film al francizei, pentru a ajuta la definitivarea scenelor pe care le mai avea de filmat Paul, decedat în noiembrie 2013 în urma unui accident de maşină. Cu ajutorul graficii computerizate – sarcină ce a revenit companiei Weta şi a costat nu mai puţin de 50 de milioane de dolari – personajul lui Walker, Brian O’Connor, a fost recreat.

Însă pentru Cody Walker, munca pe platourile de filmare se va prelungi, el fiind cooptat definitiv în echipa de actori a acestuia, urmând astfel să apară şi în viitoarele filme Fast & Furious.

Lansarea lui Fast & Furious 7 va avea loc în primăvara anului viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Paul Walker, Fast & Furious 7

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Macabru pe 7 iunie 2014 16:01
Unii chiar nu stiu cand sa zica STOP unei serii. Deja s-a ajuns la Fast & Furious 7, a murit si unul dintre actorii principali, scenariul este 90% asemanator in toate (masini, viteza, impuscaturi si un jaf). Bineinteles, totul se rezuma la bani. De ce sa nu-si mai scoata si ei cateva milioane de dolari "profitand" de moartea lui Paul Walker, stiind ca asta va mai atrage spectatori.
Hydrax pe 9 iunie 2014 11:27
Daca nu-ti convine nu te mai uita , nu te obliga nimeni . Si e si normal cat timp scoti bani dintr-o afacere e si normal sa avansezi inainte , asa ai proceda si tu . Asa ca data viitoare tineti parerile tale de cacat pentru tine.
RaVaGe93 pe 7 iunie 2014 23:22
fara rooooooost..bine a zis cine a zis sa puna STOP!!!!!
bossy pe 8 iunie 2014 04:14
Nu va obliga nimeni sa va uitati. Munca lor,banii lor,fac ce vor.Nu stiu ce va fute pe voi grija.
IceToucher pe 8 iunie 2014 10:47
+100 bossy!!! Dar n-a.. trebuie sa existe cineva pe aici care sa planga pentru ca Romania e o tara de critici , doar sa criticam stim , chiar daca nu avem nici o cunostiinta in acest domeniu.
santoss07 pe 8 iunie 2014 16:08
Chiar daca a ajuns seria la "Fast & Furious 7" nu cred ca a fost vre-o persoana care a ramas total dezamagita dupa vre-un film din serie! ;) Tot timpul apare ceva nou, captivant care iti atrage atentia chiar daca in mare parte filmul are cam aceeasi poveste la baza. Eu chiar astept cu placere si am sa platesc un bilet la cinema sa vad si Fast & Furious 8 si Fast & Furious 9 si cate or sa mai apara. Cel putin PANA ACUM NU m-a dezamagit nici unul din serie. Fiecare cu opiniile si parerile lui.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells