Fosta soţie a lui Tom Cruise debutează în regie

de Cristina Grigore în 12 Sep 2014
Katie Holmes va ecraniza o dramă în care va şi juca rolul principal

Actriţa Katie Holmes îşi va face debutul în regie cu adaptarea romanului All We Had, recent lansat de artista Anne Weatherwax, anunţă EntertainmentWeekly.com.

Scenariul producţiei îi va aparţine lui Josh Boone (The Fault in Our Stars), iar Holmes va juca şi rolul central al filmului, cel al unei mame singure, care trăieşte la limita sărăciei alături de fiica sa de 13 ani. „Katie are o viziune foarte clară a acestei relaţii ireverenţioase, originale, dintre mamă şi fiică. Entuziasmul ei pentru acest proiect, alături de abilitatea lui Josh Boone de a spune poveşti bine înrădăcinate în comicul şi drama de zi cu zi, vor transpune cu succes pe marele ecran aceste personaje”, a spus producătoarea Jane Rosenthal (Little Fockers).

Unul dintre cele mai recente filme ale lui Holmes este Miss Meadows, în care joacă rolul unei profesoare transformate într-un „răzbunător”, gata să apere nevinovaţii şi să pedepsească infractorii. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Tribeca şi va fi lansat în Statele Unite pe 14 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Katie Holmes, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Arlequinade pe 12 septembrie 2014 14:10
Sunt curios: daca era vorba despre Tom Cruise, atunci titlul articolului ar fi fost "Fostul sot al lui Katie Holmes a facut ceva"?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells