Filmul Entourage, în sfârșit aprobat

de Cristina Grigore în 30 Oct 2013
Acțiunea filmului se va petrece la șase luni după evenimentele petrecute la finalul celor opt sezoane ale serialului TV

Încă de la încheierea popularei serii TV Entourage, producătorul Mark Wahlberg a vorbit despre un lungmetraj în care protagoniștii să încânte fanii cu o nouă ”aventură” din culisele vieții în Cetatea Filmului. Proiectul s-a lovit însă de multe obstacole, însă acum lucrurile par a fi intrat pe făgașul propice, căci producătorul Doug Ellin a anunțat pe contul său de Twitter că filmul a primit în sfârșit undă verde.

Printre dificultățile ce au stat în calea producției s-a aflat și cea de natură financiară, căci mai bine de jumătate din actorii din distribuție nu au fost mulțumiți de salariul promis și au forțat amânarea producției în speranța că oferta se va majora. În final, au fost semnate contractele cu toți actorii, iar filmul este acum gata de a-și stabili data de începere a filmărilor. Pelicula, ce îi va reuni pe Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara și Jeremy Piven, va avea loc la șase luni după evenimentele petrecute la finalul celor opt sezoane ale serialului TV.

Exploreaza subiecte similare:

Mark Wahlberg, Doug Ellin, Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jeremy Piven, Entourage

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 19 decembrie 2013 14:31
Interesant, chiar imi voi arunca privirea asupra serialului sa vedem cum se prezinta.
Jackyms pe 9 ianuarie 2014 23:44
Cand va aparea filmul o sa imprumut bani daca e nevoie ca sa-l vad. Serialul creeaza dependenta, a fost cel mai bun pana acum dintre cele vizionate de mine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells