Filme nominalizate la Oscar 2014, proiectate la Grand Cinema

de Cinemagia în 19 Feb 2014
Festivalul Filmelor de Oscar începe luni, 24 februarie, în cinematograful din Băneasa Shopping City, de la ora 13.30, cu Captain Philips

În perioada 24 februarie – 2 martie 2014, în cinematograful din Băneasa Shopping City vor fi proiectate 11 dintre filmele nominalizate la premiile Academiei Americane de Film din acest an. Preţul  unui film este de 20 de Lei.

În cadrul festivalului, aflat la a doua ediţie, vor putea fi vizionate filmele ce au adunat cele mai multe nominalizări la ediţia din acest an al premiilor Oscar: American Hustle şi Gravity, cu câte zece nominalizări,  12 Years of Slave cu nouă nominalizări, Dallas Buyers Club şi Captain Philips cu câte şase nominalizări şi The Wolf of Wall Street şi Her cu cinci nominalizări.

Blue Jasmine şi August: Osage County, două filme nominalizate pentru interpretările desăvârşite ale unor actriţe precum Cate Blanchett, Meryl Streep şi Julia Roberts, vor rula şi ele în cadrul festivalului.

O surpriză pe care festivalul o aduce este proiectarea, pentru prima dată în ţară a Dallas Buyers Club, filmul având premiera oficială în România în luna martie.

Din program nu lipsesc nici cele mai de succes filme prezente în lista nominalizărilor pentru cel mai bun film de animaţie: Despicable Me 2 şi Frozen.

Festivalul Filmelor de Oscar începe luni, 24 februarie, de la ora 13.30 cu proiecţia filmului Captain Philips şi se încheie duminică, 2 martie, cu filmul The Wolf of Wall Street. Festivitatea de decernare a premiilor Oscar are loc pe data de 3 martie la Los Angeles.

Spectatorii vor avea ocazia să ofere pronosticuri, completând un cupon, pentru nominalizaţii celor mai importante 4 categorii ale premiilor Oscar: Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor şi Cea mai bună actriţă. Cei care ghicesc câştigătorii celor patru categorii vor avea şansa să câştige premii.

Exploreaza subiecte similare:

oscar 2014, American Hustle, Gravity, 12 Years a Slave, Dallas Buyers Club, Captain Phillips, The Wolf of Wall Street, Her, Blue Jasmine, August: Osage County, Cate Blanchett, Julia roberts, Meryl Streep, Despicable Me 2, Frozen

Alte știri din cinema

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells