℗ Filme nelimitat cu abonamentul Grand Unlimited

de Cinemagia în 7 Iun 2018
Schimbă ochelarii de soare cu cei 3D la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City (București)!

Cinematograful Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City oferă cel mai nou și revoluționar produs de cinema:  Abonamentul Grand Unlimited. Așa cum îți faci abonament la sală ca să mergi când vrei tu, așa îți faci abonament la cinema și vezi filme câte vrei, când vrei, fie că sunt 2D sau 3D, fie că e weekend sau zi lucrătoare. Ia-ți abonamentul Grand Unlimited acum!

Abonamentul Grand Unlimited este valabil pentru un an și se poate cumpăra plătind în avans, pentru tot anul, suma de 588 de lei sau plătind lunar suma de 49 de lei. Suplimentele Premium și Grand Ultra sunt incluse în abonamentul Grand Unlimited până pe data de 30 septembrie. Pentru a beneficia de abonamentul Grand Unlimited, trebuie să îți faci cont de utilizator pe www.grandentertainment.ro, devenind automat membru al programului de fidelitate Grand Entertainment. 

În cazul în care ești deja membru al programului de fidelitate Grand Entertainment, poți achiziționa doar opțiunea Grand Unlimited din contul tău, nivelul, punctele și beneficiile din acest program rămânând valabile. Cu Grand Unlimited vezi câte filme vrei, în fiecare zi! Oferta se supune unor termeni și condiții.

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells