Fără dinozauri hibrid în Jurassic World 3

de Cristina Grigore în 8 Mai 2018
Regizorul Colin Trevorrow a mai oferit un indiciu important legat de povestea sequel-ului

Jurassic World: Fallen Kingdom, la fel ca predecesorul său, are în prim-plan dinozauri hibrid. Dacă în Jurassic World (2015) l-am avut pe Indominus Rex, cel care ne va băga în sperieţi în Fallen Kingdom va fi Indoraptor. Nu vom mai vedea însă un alt tip de dinozaur creat în laborator, care să preia scena în a treia parte, susţine Colin Trevorrow.

Cineastul, care a regizat Jurassic World şi a fost co-scenarist al lui Fallen Kingdom, va reveni la cârma lui Jurassic World 3 (de a cărui poveste se va şi ocupa). El a descris recent cea de-a treia parte a francizei drept un „science thriller” şi a comparat-o cu primul film Jurassic Park. A ţinut, de altfel, să menţioneze, în interviul acordat TotalFilm.com, că se va încerca o „reîntoarcere la origini”.

„Sunt nerăbdător ca, pentru al treilea film, să ne întoarcem din nou spre paleontologie, spre studiul animalelor sălbatice, spre adevărata natură a dinozaurilor şi alte aspecte ale existenţei lor”, a spus regizorul, care a confirmat, apoi, că în această trilogie, cel puţin, Indoraptorul va fi ultimul dinozaur hibrid pe care îl vom vedea.

Cu Steven Spielberg în echipa de producători şi Emily Carmichael parteneră de scenariu cu Trevorrow, Jurassic World 3 se va lansa pe 11 iunie 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic World: Fallen Kingdom, Jurassic World, Colin Trevorrow, Steven Spielberg

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
peter_ennis pe 8 mai 2018 14:16
Baaa atata timp cat nu bagati niste super eroii si in filmele astea e ok :))
danny987 pe 9 mai 2018 14:15
Greșit! E Star Lord acolo ????
boghiu_andrei pe 10 mai 2018 00:43
Sa fie buna partea a 2-a si dupa vorbim de a 3-a..
gunsquyen pe 15 mai 2018 17:59
watch : http://wikifilm.us
carmen_angelus_romila pe 27 septembrie 2018 09:03
M-a impresionat placut al doilea film din noua serie "Jurassic World: Fallen Kingdom", parca mai bine realizat, asta poate datorita si tehnologiilor avansate, si cu nerabdare il asteptam si pe urmatorul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells