„Există prea mulţi villaini CGI în filmele cu supereroi”, susţine Mark Millar

de Cristina Grigore în 8 Dec 2017
Celebrul autor de benzi desenate explică de ce antagoniştii realizaţi digital nu sunt de preferat celor „cu faţă umană”

Autor al unor benzi desenate populare precum Civil War, Old Logan, Superman Adventures, Kick-Ass, Wanted, Kingsman: The Secret Service (titluri cu adaptări cinematografice de succes), Mark Millar a declarat că nu agreează faptul că în filmele cu supereroi se folosesc din ce în ce mai mulţi antagonişti creaţi cu ajutorul graficii computerizate .

El a criticat pe contul său de Twitter folosirea în exces a unor personaje precum Doomsday, Ultron şi chiar Thanos din Avengers şi a fost apreciativ la adresa celor cu faţă umană, precum Joker, Lex Luthor sau Loki.

„Cred că s-a cam terminat cu villainii CGI. Gândiţi-vă la cei pe care ni-i amintim: Loki, Luthor al lui [Gene] Hackman, Joker-ul lui Ledger şi Nicholson. Instinctiv, în a cea de-a treia parte a filmului nu mai suntem atât de ataşaţi de poveste, deoarece avem doar eroul în luptă cu un desen creat digital”, a explicat el.

Millarwold, compania de benzi desenate a lui Millar, a fost achiziţionată de Netflix în această vară. „Au cumpărat 17 francize când au achziționat compania noastră şi mi-ar plăcea să creez încă pe atât”, a declarat artistul.   

 

Exploreaza subiecte similare:

Mark Millar

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 8 decembrie 2017 12:11
Are perfecta dreptate....Daca acum e asa,nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie peste 10 ani...Nici nu o sa mai aiba ce sa faca actorii.
Dimz pe 9 decembrie 2017 02:01
Vai de mama lor de antagonisti. Parca ar fi schitati si conceputi de niste ratati. Uitati-va la antagonistii din anime-urile japoneze. Imaginatia, complexitatea si creativitatea sunt nelimitate acolo , pe cand la americani e opusul.
Cretzulynne pe 10 decembrie 2017 11:07
da, sunt nelimitate, dar sunt limitate de numarul mare de autori si de numarul mic de publicatii. Nu toate manga-urile ies la lumina, ci doar cele mai titrate si cele mai bune...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells