Evenimentele Cinemax pentru întreaga familie

de Cinemagia în 8 Oct 2021
Teatru pentru copii, spectacole de iluzionism, precum și cele mai așteptate filme ale anului, toate la Cinemax!

Toamna aceasta, evenimentele Cinemax se țin în lanț. Și sunt pentru toate vârstele! Pentru că Cinemax nu înseamnă numai a șaptea artă la max. Înseamnă, în primul rând, spectacol!

Lumea magică a lui Verdini

Magicianul Verdini îi va încânta pe cei mici cu spectacolele sale de iluzionism. Cu o experiență de 12 ani în spate și cu o pasiune nestrămutată pentru magie, spectacolele Verdini pot fi descrise, pe scurt, ca o nebunie acaparantă. Pline de lumini, culori, mișcări și zâmbete, ele împărtășesc micuților spectatori fascinanta artă a a iluziilor!

Așadar, vă așteptăm pe 13 si 17 octombrie, respectiv pe 14 și 18 noiembrie! Și să nu aveți vreo iluzie, magicianul vă va surprinde indiferent de vârstă.

Proiecțiile toamnei la Cinemax


Nu ratați cele mai noi apariții cinematografice, de la animațiile Boss Baby: Afaceri de familie și Familia Addams 2, până la ultimul răcnet de acțiune din James Bond – No Time to Die –, care încheie celebra franciză cu Daniel Craig în rolul agentului 007; sau ultimul răcnet de la Marvel, Venom: Să fie carnagiu, în care imprevizibilul prieten simbiotic al lui Tom Hardy face ravagii pe marele ecran.

De pe 11 octombrie, vă puteți rezerva din timp un loc la cel mai așteptat blockbuster al anului 2021 – Dune, în regia lui Denis Villeneuve, un film care vă cheamă la cinema fie că vreți să vedeți un blockbuster care să vă poarte printr-o aventură spectaculoasă, fie că preferați un film de artă.

Dune va avea avanpremiera pe 20, respectiv 21 octombrie, premiera fiind pe 22 octombrie.

Cât despre pofta de dinainte sau de după proiecție, avem un restaurant propriu, Spotlight, cu meniuri și deserturi pentru toate gusturile.

Iar dacă preferați un nivel sporit de lux și confort, sălile VIP sunt acum deschise. Aici veți avea parte de o proiecție imersivă pe ecranele Silver Screen, cu meniuri si răcoritoare direct în sala de cinema, accesibile prin tabletele integrate în fotoliile din piele adjustabile.

Nu trebuie decât să vă relaxați, să vă puneți picioarele pe taburet, în timp ce savurați băutura de bun-venit, apoi să mai luați o gustărică și să vă bucurați de un film de 5 stele!

Teatru la Cinema

Dacă alegeți să stați acasă, Teatrul la Cinema vă aduce spectacolul cât mai aproape; nu numai pe marile ecrane de la Cinemax, ci și pe micile ecrane de acasă.

Spectatorii din toată țara vor avea posibilitatea să vizioneze înregistrări ale pieselor de teatru ale celor mai jucăușe instituții teatrale din România. Mult indrăgitele fabule și basme ale copilăriei se difuzează și online în aceeași zi și la aceeași oră, indiferent de orașul unde este proiectat. Clasicele Punguța cu doi bani, Ursul păcălit de vulpe, Isprăvile motanului incălțat, Capra cu trei iezi sau Peștișorul de aur –  toate aceste povești care ne-au înseninat copilăria sunt respuse sub forma unor producții teatrale independente și creative, din distribuțiile cărora fac parte atât actori tineri, cât și nume consacrate ale scenei românești.

Ursul păcălit de vulpe – duminică, 10 octombrie, ora 11:30 – online

Gulliver – duminică, 24 octombrie, ora 11:30

Isprăvile motanului încălțat –  duminică, 7 noiembrie, ora 11:30 - online

Micuța Dorothy 11:30 – duminică, 21 noiembrie, ora 11:30

Sala Kids de la Cinemax

Dacă alegeți totuși să veniți cu familia la Cinemax, fie la film, fie la Verdini, fie la spectacol, vă amintim și de camera pentru copii – sala Kids de la Cinemax –, creată special pentru confortul părinților și al celor mici. Aspectul multicolor al sălii asigură o atmosferă jucăușă pentru copii, iar părinții au oportunitatea de a-i supraveghea pe cei mici fără probleme. În plus, prichindeii mai mici de statură pot profita de înălțătoarele speciale puse la dispoziția lor, ca să poata vedea întregul ecran așa cum trebuie.

Vă amintim că oferta de marți înseamnă că orice bilet are prețul unic de 14 lei!

În București, ne găsiți la Veranda Mall, lângă piața Obor, dar să nu uitați că ne putem vedea și online, pe Facebook și Instagram!

Exploreaza subiecte similare:

The Boss Baby: Family Business, Denis Villeneuve, Daniel Craig, Tom Hardy, The Addams Family 2, Dune, No Time to Die, Venom: Let There Be Carnage

Alte știri din cinema

Să facem cunoștință cu Eternii! Tot ce știm despre Ikaris

Eternals/Eternii va rula în avanpremiera din 4 noiembrie, în formatele 3D, IMAX 3D, 4DX și Dolby Atmos

Dune, în premieră la Happy Cinema și After 2 pe platforma de streaming a cinematografului

Rețeaua Happy Cinema are săli în București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița, Bacău, Vaslui și Botoșani

Cinemagia recomandă 3 filme horror asiatice.

Recomandări pentru o noapte albă de Halloween: 3+1 bijuterii ale cinemaului horror asiatic

Babardeală cu bucluc sau porno balamuc - propunerea României pentru premiile Oscar

Filmul, premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin, este propunerea României pentru o nominalizare la categoria „cel mai bun lungmetraj internațional”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells