E Black Friday și la filmele de pe platforma Happy Cinema

de Cinemagia în 26 Nov 2021
De Black Friday, ai 30% reducere la orice film de pe www.play.happycinema.ro

Între 26 și 28 noiembrie beneficiezi de 30% reducere la orice film de pe platforma de streaming online www.play.happycinema.ro. Folosește codul „Cinemagia” la checkout și bucură-te de producții noi și clasice, documentare de artă sau animații pentru întreaga familie la un preț special.

Printre titlurile care pot fi urmărite din confortul casei tale se numără:

The Marksman: În bătaia puștii, cu Liam Neeson

La granița Statelor Unite cu Mexicul, în Arizona, Jim Hanson (Liam Neeson), un fermier și veteran al războiului din Vietnam, trece prin vremuri grele. Soția tocmai i-a murit de cancer, iar banca e pe cale să-i pună sub sechestru proprietatea. Viața i se dă brusc peste cap când doi emigranți ilegali, o mamă cu fiul ei, încearcă cu disperare să fugă din calea unui cartel mexican, și vor să treacă granița pe pământurile lui.

Salvador Dalí: În căutarea nemuririi

Documentarul propune o călătorie exhaustivă de-a lungul vieții și creației lui Salvador Dalí, însă vorbește și despre Gala, muza acestuia. Totul începe în 1929, un an crucial din cariera și viața lui Dalí, când se alătură grupului suprerealist și o cunoaște pe Gala, până la moartea artistului în 1989.

Lassie se întoarce acasă

O nouă ecranizare a romanului scris de Eric Knight, povestea emoționantă a collie-ului Lassie, care va trece prin aventuri inedite în încercarea de a reveni acasă.

Vedeți întreaga colecție pe www.play.happycinema.ro și nu uita de codul de reducere „Cinemagia”. Codul poate fi folosit pentru un singur film/utilizator și este valabil pentru achizițiile din perioada 26-28 noiembrie 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Lassie Come Home, Salvador Dalí: In Search of Immortality, Liam Neeson, The Marksman

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells