Dwayne Johnson s-a căsătorit. Aleasa îi este parteneră de viață de peste zece ani

de Cristina Grigore în 20 Aug 2019
Starul este tatăl a trei fete – două dintre ele cu cea pe care a ales-o acum ca soție

Aflat pe culmea succesului, cu numeroase roluri în producțiile de la Hollywood, o marcă proprie de echipamente sportive (Under Armour) și alte parteneriate de afaceri, plus o carieră în wrestling lăsată în urmă, Dwayne Johnson a mai adăugat un angajament în lista personală – căsnicia.

Starul lui Fast and Furious și-a legat oficial destinul de cea care îi este parteneră de viață de mai bine de zece ani, Lauren Hashian.

Potrivit foxnews.com, cei doi s-au căsătorit duminică, 18 august, într-o ceremonie desfășurată în Hawaii, despre care presa și fanii au aflat abia după ce actorul a postat un comentariu pe contul său de Instagram, alături de câteva imagini de la eveniment. A menționat astfel data și locul desfășurării ceremoniei, alături de cuvântul „pōmaikaʻi” (binecuvântat).

Johnson (47 de ani) și Lauren (34 de ani) s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producției The Game Plan, în 2006. Sunt împreună din 2007 și au doi copii: Tiana Gia, de un an, și Jasmine, de 3 ani. Starul mai are o fiică - Simone, de 18 ani - din căsnicia anterioară cu Dany Garcia.

Averea lui Johnson se ridică la aproximativ 320 milioane de dolari. Publicația Forbes l-a numit cel mai bine plătit actor al anului. În topul celebrităților cu cele mai mari încasări totale în 2019 se află pe locul 15.

 

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, The Game Plan

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blacksea_rider pe 29 septembrie 2022 12:38
1. Kevin Plank, Founder, and Executive Chairman. Founder Kevin Plank held the position of CEO and chair of the board from 1996 to 2019 and was president between 1996 and 2008 and 2010 and 2017. He currently serves as the company's Executive Chairman and Brand Chief.
2. Under Armour announced on Monday a global partnership with actor and former professional wrestler, Dwayne “The Rock” Johnson. Johnson first announced the partnership via social media in October.(2016)
Citez articol "o marcă proprie de echipamente sportive (Under Armour) "...deci DJ nu detine marca UA

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells