După Captain Marvel, Brie Larson e alături de Samuel L. Jackson în Unicorn Store

de Cinemagia în 24 Mar 2019
Este filmul în care actrița de 29 de ani debutează ca regizoare

Brie Larson, câştigătoare de Oscar, continuă un an plin de evenimente cu un proiect personal, unul în care se remarcă în faţa şi în spatele camerei - este vorba despre filmul Unicorn Store. În film mai joacă Samuel L. Jackson.

Brie Larson a cucerit deja box-office-ul cu succesul masiv al lui Captain Marvel şi îşi propune să repete experienţa şi în aprilie, odată cu premiera lui Avengers: Endgame. Între aceste două succese masive de Hollywood, Larson se întoarce la rădăcinile ei din lumea filmului independent (lua Oscarul în 2016 pentru interpretarea din filmul Room) odată cu primul film a cărui regie o semnează: Unicorn Store.

O dramedie inteligentă, Unicorn Store a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto în 2017. Filmul va putea fi global vizionat mulţumită postului Netflix.

Iată sinopsisul oficial, oferit de Netflix, pentru Unicorn Store: După ce a părăsit universitatea de arte şi a început un serviciu obişnuit, o pictoriţă îndrăzneaţă (Larson) reuşeşte să îşi îndeplinească visul de a adopta un unicorn...

Larson a reuşit să strângă o distribuţie puternică alături de ea, printre care Samuel L. Jackson (Kong: Skull Island şi filmele MCU), alături de Hamish Linklater, Joan Cusack şi Bradley Whitford în rolul părinţilor ei, dar şi relativ nou-venitul Mamoudou Athie.

În cronica sa de la  Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, criticul David Ehrlich de la IndieWire a numit Unicorn Store drept o poveste despre generaţia milenială, însă una cu o inimă de aur. Există o sinceritate discernabilă în regia lui Larson, şi fiecare cadru din acest debut regizoral sugerează că Larson îşi doreşte cu adevărat să fie o voce în apărarea celor diferiţi şi marginalizaţi”.

Unicorn Store este primul lungmetraj cu scenariul semnat de către Samantha McIntyre, scenarista comediei cu efecte speciale Married, cu Judy Greer şi cu Brett Gelman. Scenariul ei include un motto încurajator: „Fiecare are nevoie de puţină magie în viaţă. Chiar dacă sunt adulţi”.

Unicorn Store va fi disponibil pe Netflix începând de pe 5 aprilie. Iată trailerul oficial (în care Larson îşi pune salopeta de pictoriţă mânjită cu vopseluri pastel, iar Jackson apare într-un costum roz).

Exploreaza subiecte similare:

Brie Larson, Samuel L. Jackson, Hamish Linklater, Joan Cusack, Bradley Whitford, Mamoudou Athie, Samantha McIntyre, Unicorn Store

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gabriel56 pe 24 martie 2019 18:38
nu mi-a placut trailerul,simt ca va fi naspa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells