După 32 de ani, Teodora Mareș și Adrian Păduraru sunt din nou un cuplu pe ecrane, în „Coborâm la prima”

de Cinemagia în 27 Iul 2017
„Coborâm la prima” este un film independent, produs și regizat de Tedy Necula
Teodora Mareș și Adrian Păduraru, vedetele absolute ale generației de adolescenți din anii 80 grație filmului „Declarație de dragoste”, filmează împreună după 32 de ani. Se întâmplă în filmul „Coborâm la prima”, în regia tânărului Tedy Necula (28 de ani), o poveste construită că un puzzle despre viețile unor pasageri care rămân blocați într-un vagon de metrou. 
  
Acțiunea filmului se petrece a două zi după incendiul de la Colectiv, iar filmul își propune – conform regizorului care e și scenarist – să le o ofere spectatorilor câteva minute inspirationale și un prilej de a se gândi cât de important este că oamenii să fie atenți la tovarășii lor de călătorie prin viață, să nu-i judece după aparențe sau propriile prejudecăți. 
  
„Sunt foarte onorat că Teodora Mareș și Adrian Păduraru au acceptat să joace în filmul meu de debut și mă bucur foarte mult că le pot oferi cinefililor români surpriza reîntâlnirii cu acest cuplu care a scris o istorie specială în cinematografia noastră", spune Tedy Necula. 
  
Alături de Teodora Mareș și Adrian Păduraru în filmul „Coborâm la prima” mai apar în roluri importante Constantin Cotimanis, Emilian Oprea, Victoria Cociaș, Constantin Drăgănescu, Ela Ionescu, Dan Murzea, Iulia Dumitru. Filmările au loc chiar în aceste zile, în mijlocul Bucureștiului în studioul „Filmărie” (aflat pe stradă Dionisie Lupu), unde a fost construit un vagon de metrou. 
  
„Coborâm la prima” este un film independent, produs și regizat de Tedy Necula, imaginea este semnată de Alexandru Timosca, iar scenariul îi aparține Alexandrei Axinte.  
  
  

Exploreaza subiecte similare:

Teodora Mareș, Adrian Păduraru, Declaraţie de dragoste, Tedy Necula, Constantin Cotimanis, Emilian Oprea, Victoria Cociaş, Constantin Drăgănescu, Ela Ionescu, Iulia Dumitru

Alte știri din cinema

Jennifer Lawrence povesteşte o experienţă umilitoare de la începutul carierei

De la comparaţii în costumul Evei cu alte tinere, la aluzii sexuale, actriţa a acceptat totul pentru a putea avansa în branşă...

Solo: A Star Wars Story este titlul oficial al producţiei despre Han Solo

Pelicula regizată de Ron Howard a încheiat marţi filmările

„Dumnezeu să ne ierte”, despre doi polițiști în căutarea unui monstru, din 27 octombrie

Inspectorii Velarde și Alfaro se confruntă pe neașteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede și cât mai discret, dar acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului

Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback