Drama lui Gambit continuă: filmul îşi pierde regizorul

de Ştefan Dobroiu în 17 Sep 2015
Rupert Wyatt părăseşte producţia din cauza modificării perioadei de filmare

După ce acum câteva luni era să-şi piardă actorul principal, Gambit, filmul cu Channing Tatum în rolul supereroului X-Men, are noi probleme: regizorul Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) părăseşte producţia.

The Hollywood Reporter scrie că schimbările scenariului au dus la o mărire a bugetului şi la o prelungire a duratei de filmare, ceea ce îl obligă pe Wyatt să se retragă din proiect, producţia acestuia ajungând să se suprapună cu filmările unui alt lungmetraj al său.

Este posibil ca plecarea lui Wyatt să nu întârzie filmările lui Gambit şi nici să amâne premiera programată pentru octombrie 2016. Să ne reamintim că Ant-Man a avut parte de o problemă similară, Edgar Wright părăsind proiectul cu puţin înainte de începutul filmărilor. În doar o săptămână regizorul a fost înlocuit de Peyton Reed, iar filmul a fost lansat la data anunţată şi întâmpinat cu cronici pozitive.

Studiourile Fox intenţionează să îl transforme pe Gambit într-un succesor al lui Wolverine, personajul X-Men interpretat de Hugh Jackman în mai multe filme în ultimii 13 ani. Channing Tatum îl interpretează pe erou, în timp ce rolul principal feminin i-a revenit actriţei franceze Léa Seydoux, pe care o vom vedea în noiembrie în aşteptatul Spectre.

Exploreaza subiecte similare:

Rupert Wyatt, Rise of the Planet of the Apes, Ant-Man, SPECTRE, Channing Tatum, Hugh Jackman, Léa Seydoux, Gambit

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells