Distribuție de top pentru noul film al lui Will Smith, Collateral Beauty

de Cristina Grigore în 15 Ian 2016
Actori celebri, cu premii şi nominalizări la Oscar, au fost cooptaţi în distribuţie

După ce s-a ridicat în ochii publicului şi a presei prin rolul din Concussion – chiar dacă nominalizările la Oscar au ocolit filmulWill Smith se pregăteşte de o nouă şi promiţătoare peliculă. Collateral Beauty, scrie TheWrap, în regia lui David Frankel (The Devil Wears Prada, Hope Springs), îi va aduna în distribuţie şi pe Rachel McAdams, Edward Norton, Helen Mirren, Michael Pena şi Naomie Harris.

Filmul va spune povestea directorului unei agenţii de publicitate, devastat de o tragedie personală. Colegii săi pun la care un plan cu rolul de a-l face să-şi revină. Acesta funcţionează, dar nu chiar aşa cum era de aşteptat…

McAdams (cu o nominalizare la Oscar pentru rolul secundar din Spotlight) filmează zilele acestea așteptatul film Marvel Doctor Strange. Vocea lui Naomie Harris va putea fi auzită în Jungle Book: Origins, cu lansarea anul viitor (un alt film Cartea Junglei, marca Disney, se lansează în aprilie). Norton dă voce unui covrig în comedia de animaţie Sausage Party, în vreme ce Michael Pena filmează reboot-ul lui CHiP.

Mirren, cu multe proiecte la activ în ciuda vârstei, a apărut anul trecut în trei producţii (Woman in Gold, Eye in the Sky şi Trumbo). Smith a început cu agenda plină anul în curs, urmând să înceapă curând filmările şi la The American Can, o dramă inspirată din fapte reale, ce are în centru un erou al tragicelor evenimente ce au urmat după uraganul Katrina, în vreme ce Suicide Squad, unde îl joacă pe Floyd Lawton/Deadshot, a trecut în faza de post-producţie. El şi-ar putea relua anul viitor celebrul rol al detectivului Mike Lowrey în a treia parte a lui Bad Boys.

Exploreaza subiecte similare:

Will Smith, Collateral Beauty, Concussion, Rachel McAdams, Doctor Strange, Naomie Harris, Jungle Book: Origins, Edward Norton, Sausage Party, Michael Peña, CHiPs, Helen Mirren, Woman in Gold, Eye in the Sky, Trumbo, The American Can, Suicide Squad, Bad Boys 3

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells