Disney reface producţii de succes cu actriţe în vogă. Emily Blunt, drept viitoarea Mary Poppins, este una dintre ele

de Cristina Grigore în 26 Apr 2016
Au fost aprobate şi continuările lui The Jungle Book şi Maleficent

O mulţime de figuri clasice din filmele Disney revine pe marile ecrane, în versiuni noi, ceva mai adaptate vremurilor. Studioul a confirmat nume ca Emily Blunt, Emma Stone şi Reese Witherspoon în trei dintre viitoarele sale filme. În plus, se arată într-un comunicat preluat de Variety.com, Angelina Jolie va reveni în Maleficent 2, în vreme ce, aşa cum era de aşteptat, a fost  aprobat şi sequel-ul lui The Jungle Book.

Emily Blunt se va transforma în Mary Poppins pentru o continuare a cărei acţiune se petrece la 20 de ani de la evenimentele din pelicula originală şi are la bază o poveste inspirată din cărţile lui P.L. Travers. Regizorul filmului va fi Rob Marshall (Into the Woods).

Cruella de Vil îşi va spune şi ea povestea – în stilul Maleficent – în filmul ce-o va avea pe Emma Stone în central, iar Reese Witherspoon se va transforma în Tinker Bell într-o producţie momentan neintitulată.

Emma Watson, Kevin Kline, Ian McKellen, Luke Evans, Ewan McGregor vor apărea într-o reimaginare a lui Beauty and the Beast – în regia lui Bill Condon, din martie 2017 pe marile ecrane, iar un live action Dumbo se află în pregătire, sub bagheta regizorală a lui Tim Burton.

Exploreaza subiecte similare:

Emily Blunt, Emma Stone, Reese Witherspoon, Angelina Jolie, Emma Watson, Kevin Kline, Ian McKellen, Luke Evans, Ewan McGregor, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 26 aprilie 2016 20:26
"un live action Dumbo se află în pregătire, sub bagheta regizorală a lui Tim Burton":)))) Va fi elefantelul -zombie:)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells