Disney are în vedere două versiuni ale Deadpool pentru Universul Cinematografic Marvel

de Cristina Grigore în 14 Aug 2019
Reacția fanilor față de versiunea ajustată - Once Upon a Deadpool - redă însă destul de clar care dintre cele două variante va avea mai mult succes

Un articol recent al publicației Variety arată că cei de la Disney sunt în căutarea soluției optime pentru relansarea în MCU a „mercenarului cu gura mare” interpretat de Ryan Reynolds. Se pare că studioul se gândește să meargă mai departe cu două versiuni ale lui Deadpool – una pentru minori, ce va fi integrată în seria de filme Marvel, și cealaltă adresată publicul adult (în aventuri de sine stătătoare), pentru a menține succesul producțiilor anterioare în care a evoluat antieroul.

Odată cu trecerea 20th Century Fox în posesia Disney, fanii personajului s-au temut că, pentru a se adapta climatului de corectitudine politică din franciza Avengers, acesta va fi cenzurat. Dacă Bob Iger, președintele Disney, a dat asigurări că filmele Deadpool pentru adulți vor continua sub egida companiei, regizorul lui Deadpool 2, David Leitch, este de părere că nu ar fi necesar ca aventurile personajului să continue în aceeași manieră, și că tonul ireverențios și violent ar putea fi ajustat pentru a se adapta unui public mai larg.

Cu toate acestea, versiunea adaptată minorilor a lui Deadpool 2 – Once Upon a Deadpool – lansată în decembrie, anul trecut, a stârnit reacții mixte în rândul criticilor și a publicului, iar la box office a adunat mai puțin de jumătate din încasările lui Deadpool 2.

Variety mai menționează și că președintele Marvel, Kevin Feige, este interesat să ridice nivelul producțiilor Fantastic Four și X-Men. Veștile nu sunt tocmai bune pentru The New Mutants, despre care studioul crede că ar avea un potențial limitat la box office.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool 2, Kevin Feige, The New Mutants, Ryan Reynolds

Alte știri din cinema

Elvis Presley devine super spion într-un serial de animație Netflix pentru adulți

Anunțul a marcat 42 de ani de la moartea regelui rock'n roll-ului

Gardienii Galaxiei 3 va începe filmările abia la finalul lui 2020

Filmul va deschide cea de-a cincea fază a Universului Cinematografic Marvel

Ivana cea Groaznică ia Premiul special al juriului „Cineasti del Presente” la Locarno

Scenariul şi regia sunt semnate de Ivana Mladenović

Premierele săptămânii

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 15 august 2019 13:55
nu stiu daca 6 milioane se pot incadra la " a adunat mai puțin de jumătate din încasările lui Deadpool 2" parerea mea, mai putin de jumatate spui cand pelicula a strans in jurul la 100 mil fata de cele 318 incasate de Deadpool 2

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells