Din 17 ianuarie, cinematograf de 200 de locuri în Râmnicu Vâlcea

16 Ian 2014
Line Cinema dispune de tehnologie 3D şi se află în River Plaza Mall

Sonae Sierra, specialistul internaţional în centre comerciale, anunţă deschiderea cinematografului Line Cinema în River Plaza Mall (foto), Râmnicu Vâlcea, pe data de 17 ianuarie. Noua experienţă de cinema va oferi publicului din judeţul Vâlcea cele mai recente premiere, inclusiv producţii 3D. Cinematograful are două săli dotate cu tehnologii şi echipamente de ultimă generaţie, cu un design modern şi confortabil, care pot găzdui 200 de persoane.

Primele filme care vor rula pe ecranele Line Cinema sunt: Ţeapă în stil american (American Hustle), Jack Ryan: Agentul din umbră (Jack Ryan: Shadow Recruit) şi Ronin: 47 pentru răzbunare (47 Ronin).

„Deschiderea cinematografului Line Cinema este o premieră de acest fel pentru Râmnicu Vâlcea. Suntem fericiţi să aducem la River Plaza Mall cele mai recente producţii cinematografice pe care să le punem la dispozitia vizitatorilor nostri. River Plaza Mall, principala destinaţie pentru cumpărături şi petrecere a timpului liber din Ramnicu Vâlcea si din regiune, propune acum un tip de divertisment modern pentru toată familia şi arată consecvenţa cu care îşi diversifică mixul de chiriaşi în funcţie de nevoile vizitatorilor.” afirmă Cătălin Cucian, Operations Manager, Sonae Sierra România.

Cinematograful va proiecta cele mai recente producţii de film şi va fi amplasat la etajul al treilea al centrului comercial, în apropierea zonei de restaurante.  

„Suntem entuziasmaţi de deschiderea noului nostru cinematograf Line Cinema în River Plaza Mall şi aşteptăm cinefilii din întregul judeţ pentru a viziona cele mai noi producţii de film începând cu data de 17 ianuarie. River Plaza Mall este principala destinaţie de cumpărături din judeţ, ceea ce ne face să fim încrezători în succesul componentei noastre de petrecere a timpului liber”, a spus Mardale Silviu, General Manager, Line Cinema.

Exploreaza subiecte similare:

American Hustle, Jack Ryan: Shadow Recruit, 47 Ronin

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radurex25 pe 16 ianuarie 2014 17:54
nu pot sa cred, in sfarsit avem un cinematograf in Rm. Valcea... in mol; mai e unul in ostroveni, si inca unul in complaexul comercial de langa mol; so...
legolas05 pe 16 ianuarie 2014 19:31
Dar de Suceava nu stiti nimic,cand se va deschide un cinema calumea,la mall scrie un afis"In curand cinematografele Multiplex" dar vad ca nimic deocamdata.Trebuie sa merg pe la Iasi sau Botosani sa vad un film.
Dacianus pe 16 ianuarie 2014 19:52
Iar la Iasi e cel mai invechit CinemaCity pe care l-am vazut. Nici nu se compara cu cele nou deschise in Cluj sau Arad, pare cel putin cu doua generatii in urma. Tot se asteapta si acolo sa se deschida unul mai modern in noul mall.
yukkio pe 3 februarie 2014 12:42
asteptam si noi macar un cinema in Giurgiu,nu cred ca o sa vina prea curand...
alex_il_fenomeno pe 16 februarie 2014 15:04
Arata uimitor... Felicitari celor care au luat initiativa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells