De ce villainii Cheetah și Maxwell Lord devin o echipă în Wonder Woman 1984

de Gloria Sauciuc în 20 Apr 2020
Wonder Woman 1984 va debuta pe marile noastre ecrane anul acesta, pe 14 august

Regizoarea Wonder Woman 1984, Patty Jenkins, explică de ce personajele Cheetah (Kristen Wiig) și Maxwell Lord (Pedro Pascal) au făcut echipă în film. De la primul trailer lansat, a rămas un mister de ce aceste două personaje centrale ale filmului Wonder Woman devin aliați, scrie SyFy.

Așa cum stau lucrurile de cele mai multe ori pentru eroii negativi din filme, pentru personajul lui Kristen Wiig există o motivație personală. Lord este foarte dornic să ajute, cu condiția să aibă ceva de câștigat. Așadar, se pare că eroina negativă va avea o porțiune de film special pregătită pentru ea în Wonder Woman 84.

„Ceea ce o face pe Barbara să se transforme în Cheetah este senzația că ea nu va putea fi niciodată la fel de bună precum cineva ca Diana Prince/Femeia fantastică”, începe Jenkins. „Îmi amintește de anumiți oameni pe care i-am cunoscut și care au așa de puțină încredere în ei, încât acest lucru le este lor sieși o piedică. Apoi, când încep să trăiască o schimbare, vine acel resentiment construit în ani de zile”.

Dar despre motivațiile lui Maxwell Lord din film? Ei bine, este genul de om care caută să manipuleze pe alții pentru a-și atinge obiectivele. El se întreabă cum poate ieși în câștig din orice situație s-ar afla.

Gal Gadot și Patty Jenkins, ambele, au susținut asta la o conferință anul trecut. Gadot declara despre lucrul ei cu Pascal: „Am avut numeroase momente plăcute lucrând cu el, însă ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost începutul filmului. Atunci când Diana Prince se întâlnește cu Max Lord, să zicem că nu s-a întâlnit cu nimeni ca el până atunci. Asta este ceea ce pot spune...”

Jenkins a mai destăinuit - „Max Lord este un personaj care aparține foarte mult epocii în care filmul este plasat, el este Regele „Informercialelor” , a cărui meserie este să vândă un vis publicului, și va face orice pentru a avea succes. Dar totuși, chiar atunci când primești ceea ce vrei, acest succes vine cu un preț. Astfel este Maxwell Lord...”

Așadar, avem un erou negativ care oferă succes dar nu pe degeaba și pe un altul (Cheetah) care ar face orice să se răzbune pe Diana. Pare o pereche grozavă pentru marele ecran, dar și un pericol real pentru Diana.

Din fericire, însă, ea îl are pe Steve Trevor (Chris Pine) alături, așadar va avea parte de mai mult ajutor decât credem.

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman 1984, Patty Jenkins, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Chris Pine, Gal Gadot

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells