Dakota Johnson ar putea fi Madame Web, replica Studiourilor Sony pentru Doctor Strange

de Marina Florea în 6 Feb 2022
Datorită puterilor ei extrasenzoriale, ea ar putea fi versiunea feminină a lui Doctor Strange

Ca urmare a succesului amplu al lui Spider-Man: No Way Home, Sony urmărește să își lărgească universul de personaje Marvel, scrie Deadline, drept pentru care vrea să o aducă pe ecrane pe Madame Web. Dakota Johnson este în discuții pentru a o juca pe supereroină, rolul ei din videoclipul Earned It (foto) al artistului The Weekend putând să fi jucat un rol substanțial în acest sens. S.J. Clarkson urmează să semneze regia filmului. Matt Sazama și Burk Sharpless au semnat scenariul.

Madame Web: Dakota Johnson a fost antamată să joace rolul primei femei supererou care va juca într-o producție Sony Pictures.

În benzile desenate, Madame Web este descrisă drept o femeie în vârstă, care suferă de atrofie musculară și de aceea este legată la aparate care arată ca o pânză de păianjen. Datorită vârstei și a bolii, Madame Web niciodată nu a luptat, de fapt, contra eroilor negativi. De aceea, s-a crezut că e posibil ca proiectul să sufere o modificare. Surse din interior susțin că datorită puterilor ei extrasenzoriale, ea ar putea fi versiunea lui Doctor Strange marca Sony.

Într-un fel sau într-altul, a avea un film axat pe un personaj feminin în universul Sony cu personaje Marvel, a fost mereu o prioritate, dacă luăm în calcul lista lungă de personaje feminine puternice care au apărut, de-a lungul anilor, în benzile desenate ce le-au inspirat. Conducerea Sony a alocat timp pentru a alege cine va juca rolul titular, și s-au întâlnit cu un număr de actrițe. În ultimele două luni, lista s-a scurtat, iar Johnson a rămas favorita, chiar înainte de sărbători.

Sony continuă o mână bună începută cu Venom: Let There Be Carnage, film ce a câștigat peste 500 de milioane de dolari global, în timp ce Spider-Man: No Way Home a devenit filmul cu cele mai mari încasări din 2021 cu 1,7 miliarde de dolari global.

Cât despre Johnson, ea a avut un an bun începând cu rolul ei din The Lost Daughter de pe Netflix. Filmul ei de la Sundance Cha Cha Real Smooth s-a vândut pe Apple cu 15 milioane de dolari după premiera de la Festival. Următorul film în care apare este Persuasion.

Clarkson se ocupă în prezent de regia și producția executivă a adaptării unui bestseller, Anatomy of a Scandal. Clarkson a mai regizat un episod din seria câștigătoare de Emmy a lui Jesse Armstrong Succession și a semnat regia și producția miniserialului Collateral, cu Carey Mulligan. A fost și regizor și producător executiv la The Defenders și Jessica Jones al Marvel.

Exploreaza subiecte similare:

Dakota Johnson

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells