Cum scăpa Dave Bautista de machiajul din Gardienii Galaxiei Vol. 2

de Cristina Grigore în 9 Mai 2017
Actorul a transpirat din greu pentru a-şi putea şterge de pe piele urmele înfăţisării lui Drax

Starul lui Guardians of the Galaxy, Dave Bautista, îşi încheia zilele de filmare în saună. Relaxarea trecea însă pe locul doi, pentru că scopul actorului era acela ca, prin transpiraţie, să poată scăpa de stratul gros de machiaj aplicat pe faţă şi pe corp. Potrivit Wenn.com, Bautista trebuia să transpire din greu cel puţin o oră la saună pentru a-şi putea curăţa pielea de urmele înfăţişării personajului său, Drax.

Şi aplicarea machiajului era un proces anevoios. Pentru spectaculoasa apariţie la bustul gol era nevoie de mai bine de o oră – îi erau aplicate vopseaua verde şi desenele-tatuaj roşii – cu mult mai puţin însă faţă de cât dura întregul proces la primul film Gardienii Galaxiei.

„Era totuşi mai bine că aplicarea machiajului dura în jur de o oră şi jumătate – ajunsese să mă bucure asta, pentru că la primul film stăteam în jur de şase ore pentru asta”, a explicat el.

„Problema cea mai mare era la sfârşitul filmărilor, căci substanţele respective erau foarte aderente, ceva ca lipiciul, aşa că, pentru a le da jos, trebuia să stau în saună cam o oră. Mă dădeau cu cremă de ras, pentru că asta înmuia machiajul. Era îngrozitor! Cât de ciudat ajungeam să arăt uneori…! Stăteam în saună cam 20 de minute, apoi veneau trei persoane şi începeau să îmi frece bine pielea, pentru a putea scăpa de acele substanţe. Cu siguranţă au pe undeva nişte filmări jenante cu mine!”, a mai povestit Bautista.

Actorul nu va putea însă ocoli neplăcutul proces de transformare în Drax nici în anii viitori. Personajele din Gardienii Galaxiei vor apărea în al patrulea film Avengers: Infinity War, dar şi în cea de-a treia parte a aventurilor trupei formate din Star Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Groot (Vin Diesel) şi Rocket (Bradley Cooper).

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy Vol. 2, Dave Bautista, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Jennifer Lawrence povesteşte o experienţă umilitoare de la începutul carierei

De la comparaţii în costumul Evei cu alte tinere, la aluzii sexuale, actriţa a acceptat totul pentru a putea avansa în branşă...

Iată titlul oficial al producţiei Star Wars despre Han Solo

Pelicula regizată de Ron Howard a încheiat marţi filmările

„Dumnezeu să ne ierte”, despre doi polițiști în căutarea unui monstru, din 27 octombrie

Inspectorii Velarde și Alfaro se confruntă pe neașteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede și cât mai discret, dar acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului

Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback