Cu Dark Phoenix, echipa X-Men va avea parte de „un rămas-bun perfect”, spune Disney

de Cristina Grigore în 4 Apr 2019
Compania a dat asigurări şi că The New Mutants va ajunge în cinematografe, chiar dacă cu întârziere

La CinemaCon-ul desfăşurat săptămâna aceasta în Las Vegas, Nevada, cei de la Disney şi-au prezentat planurile legate de noile achiziţii venite din partea 20th Century Fox. Potrivit Deadline.com, acestea au fost integrate într-un clip care se încheia cu Wolverine spunând «Ce este locul acesta?», înainte ca în cadrul final să apară Black Panther.

Emma Watts, reprezentanta Fox, a confirmat faptul că Dark Phoenix (cu lansarea pe 7 iunie şi în cinematografele de la noi), „va marca finalul perfect al echipei noastre X-Men”, o indicaţie a faptului că va exista un reboot complet al seriei, iar rolurile vor fi redistribuite odată cu includerea lor în Universul Cinematografic Marvel.

Preşedintele Disney, Alan Horn, a ţinut să asigure publicul că Ryan Reynolds îşi va relua partitura în franciza Deadpool. „Deadpool va avea mai multe apariţii pe marele ecran în anii urmatori”, a spus el.

A fost confirmat şi faptul că The New Mutants va ajunge totuşi pe marile ecrane, deşi a avut parte de un parcurs cu probleme şi existau, la un moment dat, zvonuri că va merge către platforma de streaming Hulu. Data de lansare a fost stabilită iniţial pentru 2 august, însă la Cinema-Con s-a anunţat că aceasta va fi modificată, din cauza suprapunerii ei cu cea a unui alt titlu Disney.

Exploreaza subiecte similare:

X-Men: Dark Phoenix, The New Mutants

Alte știri din cinema

Michael Fassbender va fi capul de afiș al unei aventuri plasate în lumea spionajului

Pelicula va avea la bază seria romanelor SAS ale lui Gérard de Villiers; extrem de populare, s-au vândut în peste 120 milioane de copii în toată lumea

Au început filmările la prequel-ul Game of Thrones. Naomi Watts face parte din distribuție

Secrete terifiante din istoria veche a Westerosului vor fi dezvăluite în această nouă serie

Men in Black: International era să rămână fără regizor în timpul filmărilor

Unele surse apropiate producției pun cifrele modeste obținute la box office-ul american pe divergențele din timpul producției

Guillermo del Toro îl vrea pe Bradley Cooper în noul său film, Nightmare Alley

Rolul central din adaptarea romanului despre lumea întunecată a divertismentului îi era rezervat lui Leonardo DiCaprio

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells