Cu Dark Phoenix, echipa X-Men va avea parte de „un rămas-bun perfect”, spune Disney

de Cristina Grigore în 4 Apr 2019
Compania a dat asigurări şi că The New Mutants va ajunge în cinematografe, chiar dacă cu întârziere

La CinemaCon-ul desfăşurat săptămâna aceasta în Las Vegas, Nevada, cei de la Disney şi-au prezentat planurile legate de noile achiziţii venite din partea 20th Century Fox. Potrivit Deadline.com, acestea au fost integrate într-un clip care se încheia cu Wolverine spunând «Ce este locul acesta?», înainte ca în cadrul final să apară Black Panther.

Emma Watts, reprezentanta Fox, a confirmat faptul că Dark Phoenix (cu lansarea pe 7 iunie şi în cinematografele de la noi), „va marca finalul perfect al echipei noastre X-Men”, o indicaţie a faptului că va exista un reboot complet al seriei, iar rolurile vor fi redistribuite odată cu includerea lor în Universul Cinematografic Marvel.

Preşedintele Disney, Alan Horn, a ţinut să asigure publicul că Ryan Reynolds îşi va relua partitura în franciza Deadpool. „Deadpool va avea mai multe apariţii pe marele ecran în anii urmatori”, a spus el.

A fost confirmat şi faptul că The New Mutants va ajunge totuşi pe marile ecrane, deşi a avut parte de un parcurs cu probleme şi existau, la un moment dat, zvonuri că va merge către platforma de streaming Hulu. Data de lansare a fost stabilită iniţial pentru 2 august, însă la Cinema-Con s-a anunţat că aceasta va fi modificată, din cauza suprapunerii ei cu cea a unui alt titlu Disney.

Exploreaza subiecte similare:

X-Men: Dark Phoenix, The New Mutants

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells