Connie Britton, protagonista din Nashville, difuzat la DIVA: „muzica este împletită cu povestea, asta dă unicitate serialului”

de Cinemagia în 24 Mar 2016
Serialul de succes Nashville: Orașul muzicii poate fi urmărit exclusiv la DIVA, cu câte două episoade difuzate de la ora 21:00 în fiecare zi de luni

Serialul de succes Nashville: Orașul muzicii, care introduce publicul în lumea captivantă a muzicii country, plină de putere, talent, sex, dragoste, dezamăgiri şi iertare, poate  fi urmărit exclusiv la DIVA, cu câte  două episoade difuzate de la ora 21:00 în fiecare zi de luni. Filmat integral în Nashville (Tennessee), serialul le prezintă, în rolurile principale, pe Connie Britton (American Horror Story) și Hayden Panettiere (Heroes), ce întruchipează două regine  ale muzicii country, care se luptă pentru o singură coroană.

În centrul poveștii este Rayna Jaymes (Connie Britton), o legendă a scenei muzicale, care a fost una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din industrie în ultimii 20 de ani, și care descoperă că pasiunea ei pentru muzică nu este de ajuns pentru a ţine pasul cu noua generaţie de tinere talente care sunt în stare de orice pentru a deveni celebre. Rayna este forţată să accepte dura realitate: trebuie să o ia de la capăt şi să se reinventeze, dacă vrea să rămână în topuri. Pe de altă parte, Juliette Barnes (Hayden Panettiere) este o tânără cântăreaţă sexy, cu atitudine, care nu va lăsa pe nimeni să stea în calea celebrităţii ei, cu atât mai puţin pe Rayna James. Pe drumul spre succes, o serie de întâmplări vor arunca o umbră peste imaginea ei de fată cuminte. Dar Juliette este calculată şi decisă să devină faimoasă, aşa că va face orice este necesar pentru a scăpa de problemele ivite.

Iată mai jos un interviu cu Connie Britton, pus la dispoziția citiitorilor Cinemagia de către canalul Diva.

Ce te-a atras la acest rol?

Connie Britton: Am fost atrasă de paiete! Adică de ideea de a juca un personaj ca acesta, un star al muzicii country. Şi de faptul că voi putea, personal, să explorez lumea muzicală, să cânt chiar eu, asta a fost o provocare şi ceva foarte interesant pentru mine, ca actriţă, mi s-a părut un altfel de personaj. Dar, în acelaşi timp, este o lume pe care o iubesc. Îmi place mult, ca actriţă, să spun adevărul şi să spun o poveste şi am simţit că despre asta este vorba în serial.

Ce ne poţi spune despre Rayna Jaymes?

Rayna Jaymes este regina muzicii country şi e un personaj minunat. Este o femeie care s-a ridicat prin forţele proprii, a început să cânte în tinereţe şi a urcat în rang de-a lungul timpului. Originară din Nashville, provine dintr-o familie bogată din oraş, dar a fost decisă să răzbească prin forţe proprii. Iubesc asta la ea şi la orice personaj.

Cât de importantă este muzica în serial?

Îmi place foarte mult faptul că muzica este împletită cu povestea, cred că asta dă unicitate serialului nostru, faptul că muzica face parte din esenţa oraşului Nashville transformă serialul în ceva ce n-am mai văzut la TV. Muzica face parte din oraşul acesta şi, la fel se întâmplă în serial, intrăm în lumea asta odată cu personajele. Poate vedem că un personaj scrie un cântec, poate vedem un personaj repetând o melodie, poate auzim doar finalul unui cântec, într-un concert, sau poate cineva cântă ceva în fundal - aşa este în Nashville. Muzica e peste tot. Şi încă ceva, în Nashville sunt cântăreţi şi compozitori pentru toate tipurile de muzică, nu doar country.

La ce ne putem aştepta când vine vorba despre relaţia dintre Rayna şi Juliette?

Sincer, Rayna nu prea are o relaţie cu Juliette, cel puţin nu la început. Ele sunt faţete diferite ale muzicii, puncte diferite de vedere. Îmi imaginez că vieţile lor se vor împleti cumva, va exista un conflict şi vor ajunge la un consens. Asta anticipez că se va întâmpla.

 

Exploreaza subiecte similare:

Nashville

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells