Advertisement Advertisement

Concert David Duchovny, pe 10 februarie. Sala Radio este noua sală în care va concerta artistul american

de Cinemagia în 20 Ian 2019
A făcut furori în Dosarele X și Californication. Actorul a scris trei cărți și a lansat deja două albume muzicale

Sala Radio este noua locație în care va avea loc concertul pe care David Duchovny îl va susține la București în data de 10 februarie, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. „Sala Radio corespunde 100% din punct de vedere acustic cu cerințele artistului. Este dorința sa expresă să optăm pentru această locație, întrucat nu face nicio abatere de la specificațiile sale tehnice. Un perfecționist desăvârșit în tot ceea ce face, David preferă să schimbe locația decât să nu fie conformă cu ceea ce el dorește!”, spun organizatorii.  

Așadar, concertul care face parte din turneul Every Third Thought Tour îl va regăsi pe Duchovny la Sala Radio din București, începând cu ora 20.00. Biletele rămân valabile pentru noua sală iar firmele de ticketing îi vor contacta pe cei care le-au achiziționat pentru a le trimite noul bilet. Bineînțeles, cei care doresc pot să contacteze și ei firmele de ticketing cerând schimbarea pe noua sală.

Numărul de bilete rămas spre vânzare este în curs de epuizare. Așadar, cei care vor să îl vadă pe Duchovny la prima sa prezență în România, își pot achiziționa biletul online de pe Iabilet.ro.

David Duchovny

Este singurul actor care a câștigat Golden Globe pentru „Cel mai bun actor” într-o serie de Televiziune atât la categoria Comedie, cât și Dramă. A jucat alături de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney Robin Williams. A făcut furori în Dosarele X și Californication. Actorul a scris trei cărți și a lansat deja două albume muzicale.

Sala Radio, 10 februarie 2019

Pentru prima dată în România, țară pe care a pus-o în agenda de turneu a doua, după Rusia, David va concerta alături de band-ul sau, la Sala Radio  în data de 10 februarie 2019, în concertul Every Third Thought Tour. Turneul poartă numele albumului, iar Bucureștiul este o destinație extrem de așteptată de artist. El a spus că a auzit multe despre căldura publicului român și că i-au primit foarte bine toate filmele și serialele, abia așteptând să compară în fața acestuia pe 10 februarie la ora 20.00.

Exploreaza subiecte similare:

David Duchovny

Alte știri din cinema

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells