Comedii: cinci titluri de aşteptat

de Ştefan Dobroiu în 19 Aug 2015
Ni se pregăteşte o confruntare comică între Hollywood şi cinema-ul european

De azi poţi vedea pe marile ecrane Agentul de la U.N.C.L.E./The Man from U.N.C.L.E., comedia de acţiune a lui Guy Ritchie. Cum premiera are toate şansele să-ţi deschidă apetitul pentru comedie, iată mai jos alte cinci filme de gen aşteptate pe marile ecrane în următoarele luni.

Vacanţă cu peripeţii/Vacation
28 august
Inspirat de celebrul film omonim cu Chevy Chase din 1983, Vacanţă cu peripeţii îl are în rolul principal pe Ed Helms (Marea mahmureală). Actorul este Rusty Griswold (puştiul din filmul original), ajuns acum între două vârste, nemulţumit de carieră şi de viaţa sa de familie alături de imprevizibila sa soţie Debbie (Christina Applegate) şi fiii James şi Kevin. Rusty crede că o vacanţă de pomină i-ar putea repune viaţa pe făgaşul normal, dar va avea o mulţime de surprize pe drum.

Nuntă în Toscana/Toscaanse bruiloft
28 august
Chiar dacă are un subiect asemănător cu All You Need Is Love/Te iubesc oricum, Nuntă în Toscana merită văzut din mai multe motive. În primul rând, te întrebăm când ai văzut ultima oară o comedie olandeză. În al doilea rând, te întrebăm dacă te poţi sătura vreodată de peisajul superb al Toscanei. Filmul lui Johan Nijenhuis o are în prim-plan pe Sanne (Sophie van Oers), organizatoare de nunţi la Villa Matrimonio, un magnific conac din inima Toscanei. Sanne face tot posibilul ca nunţile altora să devină amintiri de vis, dar nu poate să nu observe cât de neinteresantă este viaţa ei sentimentală în comparaţie cu relaţiile fericite ale clienţilor ei. Dar nu cumva lucrurile se vor schimba şi pentru Sanne?

Sexul, bată-l vina!/Sleeping with Other People
18 septembrie
La jumătatea lui septembrie ne întâlnim cu Jason Sudeikis (Şefi de coşmar) şi efectele dezastruoase ale sexului fără implicare emoţională. Sudeikis este Jake, un bărbat a cărui pasiune pentru sex (şi adulter) i-a distrus toate încercările de relaţie. Întâlnirea cu Lainey (Alison Brie), fata alături de care şi-a pierdut virginitatea în colegiu, este un punct de cotitură în viaţa amândurora: dacă sexul are un asemenea efect nociv, nu ar fi o idee mai bună ca ei să aibă doar o relaţie platonică, în ciuda atracţiei evidente? Da, abordarea nu este nouă, dar şarmul actorilor ar putea compensa familiarul poveştii.

Internul/The Intern
25 septembrie
Hollywood-ul scoate la înaintare un "greu" indiscutabil, pe Robert De Niro, în această comedie despre un bărbat de 70 de ani care intră stagiar la moderna companie de vânzări online a unei tinere antreprenoare (Anne Hathaway). Contrastul dintre aşteptările şi preocupările celor două generaţii sunt sursa umorului din această comedie regizată de Nancy Meyers, revenită în atenţie la şase ani după succesul de casă It's Complicated.

O oră de liniște/Une heure de tranquillité
16 octombrie
Un milion de francezi au văzut noul film al lui Patrice Leconte (Les Bronzés), despre Michel (Christian Clavier), mare iubitor de jazz care nu îşi doreşte decât să o oră de linişte pentru a asculta un album rar. Doar că scenariul îi aruncă în faţă o mulţime de provocări, de la soţia (Carole Bouquet) pe care o apucă subit cheful de vorbă la fiul venit într-o vizită neanunţată. Tracasat de aceste obstacole, Michel va ajunge în stare de orice pentru a se putea retrage în linişte şi savura iubita muzică.

Care crezi că este cea mai interesantă comedie din listă?

Exploreaza subiecte similare:

The Man from U.N.C.L.E, Vacation, The Intern, Toscaanse bruiloft, Une heure de tranquillité, Sleeping with Other People

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 19 august 2015 11:50
in ceea ce priveste comediile nu cred ca mai exista vreo confruntare intre europeni si americani .In ultimii 5 ani am vazut 6 comedii sa zic care mi-au placut in loc de bune , sa nu sara cocalarii pe mine , desi ei oricum sar.4 europene 2 americane
AndreBlack pe 19 august 2015 15:05
Doar Vacation si Sleeping With Other People mi se par chiar interesante si care imi fac cu ''ochiu'' .
H4cK3RuL pe 23 august 2015 19:09
Vacanta cu peripetii cred ca este cel mai asteptat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells