Comedia În libertate/En liberté, din 28 martie pe marile ecrane

de Cinemagia în 13 Mar 2019
„O comedie burlescă, nebună și delirantă”, scrie presa internațională

Comedia franceză În libertate/En liberté, care a avut premiera internațională la Festivalul de la Cannes, în secțiunea Quinzaine des Realizateurs, se lansează pe marile noastre ecrane pe 28 martie, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Comedia este distribuită de Independența Film

Într-un oraș de pe Riviera Franceză locuiește Yvonne (Adèle Haenel), tânăra văduvă a lui Santi (Vincent Elbaz), comisar de poliție și erou local. Când realizează că soțul ei nu este deloc un exemplu pentru fiul lor și că un un bărbat inocent, Antoine (Pio Marmaï), a făcut 8 ani de închisoare pentru faptele lui Santi, Yvonne vrea să facă tot ce poate pentru a-l ajuta pe fermecătorul Antoine să se întoarcă la viața și la soția sa, Agnès (Audrey Tautou). Totul, mai puțin să spună adevărul. 

De îndată ce e eliberat din închisoare, Antoine e ca o grenadă gata oricând să explodeze: vorbește singur, crede că poate face orice, ca și cum ar avea puteri supranaturale, iar toate acestea duc la pierderea lucidității și a propriei identități, ceea ce va duce la o succesiune impresionantă de evenimente extrem de amuzante.

Declarația regizorului:

O conversație întâmplătoare cu mama a revitalizat proiectul. Aceasta mi-a spus 'Știi, mamele sunt cele care construiesc imaginea taților. Mereu l-am descris pe tatăl tău puțin mai grozav, puțin mai blând, un pic mai puternic, un pic mai mult din orice era el de fapt.', iar aceste cuvinte mi-au rămas în minte.

Ele au dus la ideea de a combina cele două subiecte: inocentul care iese din închisoare și această femeie care încearcă să îi spună fiului adevărul despre tatăl lui în timpul poveștilor de seară”, a spus Pierre Salvadori, regizorul filmului.

Exploreaza subiecte similare:

En liberté!, Adele Haenel, Pio Marmaï, Audrey Tautou, Vincent Elbaz

Alte știri din cinema

Kit Harington a avut nevoie de terapie după moartea personajului său din Game of Thrones

Atenţia sporită primită din partea presei şi a publicului după finalul abrupt al sezonului 5 l-a afectat pe interpretul lui Jon Snow

Disney a devenit, în mod oficial, proprietarul 21st Century Fox

Fuziunea va ridica pe noi culmi dominanța la box office a Disney

Netflix lansează în premieră trailerul extins pentru documentarul Planeta noastră

Serialul de istorie naturală care cuprinde opt părți va fi lansat pe 5 aprilie în toată lumea

The Order: vrăji, vârcolaci şi angst adolescentin

Noul serial Netflix combină tonul sprinţar cu teme macabre

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells