Clovnul trist. Jim Carrey, vizibil îmbătrânit, dă un interviu din care i se relevă depresia profundă

de Gloria Sauciuc în 11 Sep 2017
Carrey a recunoscut că se luptă cu depresia, încă din 2015. Acela este şi anul în care fosta prietenă, Cathriona White, s-a sinucis cu o supradoză de droguri

La abia o zi după ce a avut o conversaţie neplăcută cu Michael Moore (Ne e atât de frică de râurile de lacrimi... Am trecut prin ele şi vă spun, nu veţi scăpa), actorul Jim Carrey a apărut pe covorul roşu de la New York Fashion Week spunând lucruri tot mai triste şi mai sumbre despre condiţia omenirii într-un univers indiferent.

Întrebat de o jurnalistă de la E!News despre cum se simţe la petrecerea Harper's Bazaar, de vineri noapte, Carrey a dat un raspuns aparent normal: „Sunt bine, să ştiţi”, continuând într-o manieră deconcertantă - „Tot ceea ce vedem nu înseamnă nimic”, continuând cu relatarea că se află în „cel mai lipsit de sens loc la care s-ar putea gândi”, în acelaşi stil de umor sec.

Nu e doar atât - criticând tematica petrecerii de a sărbători figurile celebre, continuă: „nu ştiu dacă oamenii există cu adevărat - cred mai degrabă într-un câmp de energie".

Nici măcar un compliment la adresa ţinutei lui nu l-a înveselit. „Nu eu m-am îmbrăcat, eu nu exist” şi „Nu este lumea noastră. Noi nu contăm”.

Vizibil îmbătrânit, Carrey pur şi simplu ne întristează.

Carrey a recunoscut că se luptă cu depresia, încă din 2015. Acela este şi anul în care fosta prietenă, Cathriona White, s-a sinucis cu o supradoză de droguri. În 2018 Carrey va apărea ca acuzat în instanţă, părinţii femeii acuzându-l de complicitate la sinucidere. E clar că actorul trece printr-o perioadă dificilă - să sperăm că va trece cu bine. Aşa cum a spus cândva „Viaţa e prea frumoasă”.

Exploreaza subiecte similare:

Jim Carrey

Alte știri din cinema

Jake Gyllenhaal ar putea să îl înlocuiască pe Ben Affleck în rolul lui Batman

Collider scrie că decizia de a-l înlătura pe Affleck din serie a fost luată la începutul lui 2017, după ce un anunţ oficial a fost amânat până la premiera Justice League, pentru a evita publicitatea negativă

Kidman îl recompensează cu 600.000 de dolari pe soț pentru fiecare an împreună

Surprinzătoarele acorduri prenupţiale ale celor mai bogate cupluri ale Americii

Afară cu Johnny Depp din distribuția Fantastic Beasts, cer fanii seriei Harry Potter

Criticii lui de pe reţelele de socializare dau ca exemplu înlăturarea lui Kevin Spacey din filmul All the Money in the World

James Franco devine supererou. Va fi Madrox, the Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 30 septembrie 2017 13:28
Pare intr-adevar depresiv dar totodata extrem de bine ancorat in realitate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells