Chris Hemsworth, despre colaborarea cu Elsa Pataky din 12 Strong. Cei doi sunt parteneri şi în viaţa reală

de Cristina Grigore în 8 Feb 2018
„Dacă nu ar fi existat atracţie între noi, ar fi fost o mare problemă”, a glumit actorul

Chris Hemsworth a avut multe partenere pe marele ecran. Însă distribuția lui 12 Strong i-a oferit ocazia unei colaborări speciale, cea cu soția sa, actrița Elsa Pataky. Căsătoriți și în drama de acţiune a lui Nicolai Fuglsig, cei doi au trebuit să facă față unei adevărate provocări pe platourile de filmare – o scenă de dragoste.

Într-o discuţie cu gazdele emisiunii matinale australiene Sunrise, Hemsworth a mărturisit că a fost mai plăcut și mai confortabil să o aibă ca iubită în film pe cea care îi este alături și în viața reală. 

„Am avut vreo şapte, opt ani de repetiţii pentru interpăretarea acestor personaje. Dacă nu ar fi existat atracţie între noi, ar fi fost o mare problemă”, a glumit actorul.

Dintre toate scenele însă, cele intime i-au dat cel mai mult bătăi de cap starului lui Thor, stresat să nu se facă de râs în faţa echipei de filmare în momentele în care trebuia să îşi arate dragostea faţă de partenera sa. 

„Da, asta a fost marea diferenţă… camera video şi luminile. Clar, nu este un decor obişnuit pentru momentele noastre intime”, a admis acesta.

Momentele mai fierbinţi pe care le-a menţionat însă actorul se pare că au fost eliminate la montaj, astfel încât fanii nu vor vedea decât interacţiunile afectoase dintre soţi. Hemsworth a mai spus anterior că a lucra alături de persoana iubită la un film i se pare o modalitate "genială" de a petrece timp de calitate cu aceasta. Perioada petrecută pe platourile de filmare a fost pentru cei doi "ca o vacanţă". 

Filmul 12 Strong (Cei 12 invincibili), inspirat din volumul de non-ficţiune al lui Doug Stanton, Horse Soldiers, îl are pe Chris Hemsworh în rolul căpitanului Mitch Nelson, liderul unei trupe a Forţelor Speciale trimise în Afganistan pentru a vâna teroriştii după atentatele din 11 septembrie din Statele Unite. Producţia s-a lansat pe 2 februarie în cinematografele noastre. 

Exploreaza subiecte similare:

12 Strong, Elsa Pataky, Nicolai Fuglsig, Chris Hemsworth

Alte știri din cinema

„Black Panther” – regele încasărilor în weekend-ul de lansare în România

Filmul „Black Panther” este distribuit de Forum Film Româniaşi este disponibil în cinematografele din toată țara, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos

Lemonade, de Ioanei Uricaru, are premiera mondială luni, la Berlinale 2018

Filmul narează mai multe întâlniri pe care eroina le are pe parcursul a câteva zile și în urma cărora descoperă că „visul american” rămâne un ideal greu de atins pentru cei care nu-și permit să plătească prețul

Black Panther - al cincilea cel mai bun debut din toate timpurile în topul nord-american

Marvel a dat lovitura cu supereroul de culoare. Încasările peliculei au depăşit aşteptările realizatorilor

Marți începe sezonul 2 al serialului „Căutări misterioase”/”Search Party”

Primul episod din noul sezon „Căutări misterioare” va fi transmis și pe Facebook

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells