Chris Hemsworth, despre colaborarea cu Elsa Pataky din 12 Strong. Cei doi sunt parteneri şi în viaţa reală

de Cristina Grigore în 8 Feb 2018
„Dacă nu ar fi existat atracţie între noi, ar fi fost o mare problemă”, a glumit actorul

Chris Hemsworth a avut multe partenere pe marele ecran. Însă distribuția lui 12 Strong i-a oferit ocazia unei colaborări speciale, cea cu soția sa, actrița Elsa Pataky. Căsătoriți și în drama de acţiune a lui Nicolai Fuglsig, cei doi au trebuit să facă față unei adevărate provocări pe platourile de filmare – o scenă de dragoste.

Într-o discuţie cu gazdele emisiunii matinale australiene Sunrise, Hemsworth a mărturisit că a fost mai plăcut și mai confortabil să o aibă ca iubită în film pe cea care îi este alături și în viața reală. 

„Am avut vreo şapte, opt ani de repetiţii pentru interpăretarea acestor personaje. Dacă nu ar fi existat atracţie între noi, ar fi fost o mare problemă”, a glumit actorul.

Dintre toate scenele însă, cele intime i-au dat cel mai mult bătăi de cap starului lui Thor, stresat să nu se facă de râs în faţa echipei de filmare în momentele în care trebuia să îşi arate dragostea faţă de partenera sa. 

„Da, asta a fost marea diferenţă… camera video şi luminile. Clar, nu este un decor obişnuit pentru momentele noastre intime”, a admis acesta.

Momentele mai fierbinţi pe care le-a menţionat însă actorul se pare că au fost eliminate la montaj, astfel încât fanii nu vor vedea decât interacţiunile afectoase dintre soţi. Hemsworth a mai spus anterior că a lucra alături de persoana iubită la un film i se pare o modalitate "genială" de a petrece timp de calitate cu aceasta. Perioada petrecută pe platourile de filmare a fost pentru cei doi "ca o vacanţă". 

Filmul 12 Strong (Cei 12 invincibili), inspirat din volumul de non-ficţiune al lui Doug Stanton, Horse Soldiers, îl are pe Chris Hemsworh în rolul căpitanului Mitch Nelson, liderul unei trupe a Forţelor Speciale trimise în Afganistan pentru a vâna teroriştii după atentatele din 11 septembrie din Statele Unite. Producţia s-a lansat pe 2 februarie în cinematografele noastre. 

Exploreaza subiecte similare:

12 Strong, Elsa Pataky, Nicolai Fuglsig, Chris Hemsworth

Alte știri din cinema

Durata lui Aquaman, dezvăluită. Filmul va ţine peste două ore

Filmul se lansează la noi pe 21 decembrie

Spin-off-ul lui Fast & Furious, în impas. Universal, dat în judecată de un producător

Neal Moritz, un vechi producător al celebrei serii, cere daune de zeci de milioane de dolari

Se fac înscrieri la Școala de film a lui Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol

Cursurile din anii trecuți s-au finalizat cu producția celor trei filme de succes Love Building, Alt Love Building și Două lozuri

First Man, cu Ryan Gosling în rol central, depăşit de Venom la box office

Filmul cu Tom Hardy deține locul întâi în clasamentul nord-american pentru a doua săptămână la rând

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells