Channing Tatum a avut numai cuvinte de laudă pentru actorii români din Comrade Detective

de Cristina Grigore în 7 Aug 2017
Serialul TV american - o parodie ce ridiculizează, în primele şase episoade, comunismul românesc din anii ’80 – a fost lansat vineri pe Amazon

Serialul filmat în România, Comrade Detective (Tovarășul milițian), s-a lansat vineri pe serviciul de streaming Amazon, iar actorii românii și starurile de la Hollywood ce i-au dublat au avut pentru prima dată ocazia să se întâlnească pe covorul roșu de la ArcHollywood, cu o zi înainte.

A fost un moment plăcut atât pentru actorii români (protagoniști sunt Florin Piersic Jr. și Corneliu Ulici), dar și pentru cei americani. Joseph Gordon-Levitt a mărturisit anterior că munca la acest serial a fost mai plăcută decât la un film hollywoodian obișnuit, iar Channing Tatum (şi el implicat în realizarea serialului) a avut numai cuvinte de laudă pentru românii ce au alcătuit (integral) distribuția.

„A fost filmat în România cu actori români. Iar aceştia sunt printre cei mai buni actori pe care i-am cunoscut vreodată. Pentru că au înţeles perfect tonul serialului -  şi că le-a mai păsat suficient, în ciuda faptului că ştiau că vor fi dublaţi – şi au depus atâta efort pentru ca totul să iasă grozav…! Sunt un mare fan al lor!”, a declarat Tatum pentru revista GQ.

„Chiar am avut reţineri în a-i dubla, pentru că au făcut o treabă atât de bună! Sincer, chiar îmi place versiunea în limba română mai mult decât cea dublată şi sper ca oamenii să o poată urmări şi pe aceasta. În România, bineînţeles, se va difuza versiunea nedublată. Nu vor auzi vocile noastre stupide… Voi încerca să pun şi pe Amazon această versiune”, a mai spus starul.

Comrade Detective este un proiect în care Tatum şi Gordon-Levitt s-au implicat cu foarte mare entuziasm (de idee şi producţia din România sunt însă responsabili producătorii Alessandro Tanaka şi Brian Gatewood), pentru că au văzut în parodia poliţistă un concept original şi extrem de atrăgător.

Serialul, pe care The Guardian l-a numit „un prototip românesc pentru True Detective”, este prezentat într-o scenă introductivă, la începutul fiecărui episod, de Channing Tatum şi Ron Johnson, ca unul real – un clasic, de mult uitat, al televiziunii anilor ’80 –’90.

Cele  şase episoade din primul sezon au în centru doi oameni ai legii, Gregor Anghel (Piersic Jr.) şi Iosif Baciu (Ulici), aflaţi, printre altele, pe urmele unui criminal ce acţionează cu o mască a lui Ronald Reagan pe faţă şi răspândeşte idei anti-comuniste. Este un moment de pe finalul Războiului Rece, în care capitalismul american invadează, parcă, ţara. Ediţii de contrabandă ale jocului Monopoly trec graniţa, iar Ambasada Americană se umple de oameni graşi care înfulecă grămezi de hamburgeri…

Pe lista actorilor americani care au dublat personajele din Comrade Detective se mai află Nick Offerman, Jenny Slate, Mahershala Ali, Chloë Sevigny, Jake Johnson şi Kim Basinger.

Exploreaza subiecte similare:

Florin Piersic Jr., Corneliu Ulici, Joseph Gordon-Levitt, Channing Tatum, Comrade Detective, Nick Offerman, Jenny Slate, Mahershala Ali, Chloë Sevigny, Jake Johnson, Kim Basinger

Alte știri din cinema

De ce vrea Thanos să distrugă jumătate de univers în Infinity War?

Gamora (Zoe Saldana), fiica adoptivă a lui Thanos, aruncă un pic de lumină asupra situaţiei

Care este marele avantaj al Gardienilor Galaxiei faţă de Avengeri în lupta cu Thanos

Peter Quill este jumătate fiinţă cerească, ceea ce îi permite să deţină o Piatră a Infinitului fără să fie distrus

Ce spun criticii despre Ready Player One, SF-ul lui Steven Spielbeg plasat în realitatea virtuală

Filmul, ce se lansează la noi pe 30 martie, a fost lăudat în majoritatea comentariilor

Iată ciudata scenă cu Tom Hardy din The Last Jedi, tăiată la montaj

Personajul lui Hardy a avut un dialog „periculos” cu Finn, însă accentul acestuia ar fi făcut notă discordantă

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 7 august 2017 22:56
Tot am avut impresia de acum 1 an de cand ati facut reclama la serialul asta ca vor juca Tatum si Gordon-Lewitt, dar teapa habar n-aveti pe ce lume traiti.
Cine naiba se uita la asa serial cu actori romani zici ca e facut de rusi nu altceva.
Nu am vazut niciodata un film romanesc de calitate zici ca toti sunt batuti in cap, vorbesc repede, sonorizarea e aiurea rau nu se intelege nimic...
Toate premiile castigate de filmele romanesti au fost doar pentru ca aia traind in civilizatie nu-si puteau imagina asemenea intamplari si atata tot.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells